• 20 Ιουλίου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 18/07/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 18/07/2015

Η Πυθία και η Βιβία

Ασυμόρφωτοι σε συμφωνία, ασύμφοροι θα πάτε… Συμφορές συμφωνημένες θα σας βρουν και μετά το 2020 θα …ανανεωθούν.

 

 

Με βάλανε στο silver alert

Είπα στους φίλους μου ότι θα πάω διακοπές και τη δεύτερη βραδιά με βάλανε στους αγνοούμενους του silver alert. Παίρνω τηλέφωνο τη Μαρίκα…

  • Καλά ρε φιλενάδα, τι αστεία είναι αυτά;
  • Αστεία; Είσαι Καλά;
  • Εγώ καλά είμαι, εσείς γιατί με βάλατε στο silver alert;
  • Κανείς δεν πάει διακοπές πάνω από μια βραδιά μετά το capital control… γι’ αυτό.

 

Τα ίδια βλέπω, τα ίδια ακούω, άλλα κατανοώ

Κυρία μου, βοήθησέ με, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω… Είδαμε όλοι την ίδια συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ; Γιατί ο καθένας εκμαιεύει άλλα συμπεράσματα; Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν… ή είναι μπερδεμένος ή προσπαθεί να μας μπερδέψει ή προσπαθούν τα πουλημένα παπαγαλάκια να μας μπερδέψουν αναλόγως επιθυμιών του εντολέα τους… Διαλέχτε!

 

 

 

Ακυρώσεις και αναβολές

Ακυρώσεις και αναβολές εκδηλώσεων παντού στην Ελλάδα και στην πόλη μας. Πρώτη φορά ανησυχώ πραγματικά ότι θα έχουμε φασαρίες, αφού ακόμα και οι μαζώξεις σε σπίτια μειώθηκαν… Ο Έλληνας σταμάτησε να γελά; Σταμάτησε να τραγουδά; Δεν θέλω να το πιστέψω.

Οι καρδιακές ανακοπές, η κατάθλιψη, η ακεφιά είναι παντού γύρω μας. Εκεί χρειάζεται αντίσταση, χρειάζεται η στήριξη του φίλου στον φίλο, του ενός επαγγελματία στον άλλο… Το ελληνικό πνεύμα δεν πρέπει να ηττηθεί… Εκεί είναι το μυστικό της αναγέννησής μας. Ας μην ξεχνάμε τους Μικρασιάτες (και άλλους πρόσφυγες) που ήρθαν με μια αλλαξιά ρούχα και έκαναν σπίτια και σπούδασαν τα παιδιά τους… Έλεγε Μικρασιάτισσα Νέο-Ιωνιώτισσα: «Μπορεί να χάσαμε τα δαχτυλίδια, αλλά μας έμειναν τα δάχτυλα».

 

 

Ιντερνετικά ξεσπαθώματα

Πολλοί φίλοι και αναγνώστες μας τις μέρες που πέρασαν, σχολιάζουν τις εξελίξεις που τρέχουν…

Στο facebook ο φίλος Μ.Λ. σχολιάζει: «Αφού είμαστε ισότιμοι, γιατί μας δίνετε δάνειο με τόκο; Είναι δυνατόν να κερδίζει ο συνέταιρος εις βάρος του άλλου εταίρου;» Απαντώ: Σα να λέμε νταβατζής στην εταί(έ;)ρα Ελλάδα…;

Άλλος Ευξεινουπολίτης ο Τ.Τ. σχολιάζει: Κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης, όταν και ο πιο ηλίθιος σας λέει ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν ισχύει!
Δεν μπορείς να αντιμάχεσαι τα απέναντι έδρανα με σλόγκαν “ψηφίζω τα μέτρα, αλλά δεν τα υιοθετώ”…
Ο βουλευτής δεν χαράσσει πολιτική με πύρινους λόγους και υποσχέσεις ότι θα παλέψει ενάντια σε αυτό που υπερψηφίζει!
Στην πολιτική… Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

 

 

Όχι και στο καουτσούκ!

Ξεσηκώθηκαν για το 23% φόρου στα προφυλακτικά (με καουτσούκ) οι δημοσιογράφοι… Για το 23% φόρου στις κηδείες κανείς! λογικό! ελληνικό! Προσέξτε, μην μας ρίξετε τη λίμπιντο και μείνετε με το 23ο το βαρύτερο φόρο στο χέρι… Δεν μας διευκρίνισαν, αν θα έχουν όλα 23 ή μόνο αυτά με τις γεύσεις… όπως π.χ. το γιαούρτι… Κατά τα άλλα… κόβετε το sex; Υπογραφή: η υπερπολύτεκνη…..

 

 

Παίζουμε;

Σα να λέει… ή με παίζετε ή δεν με παίζετε… θα το παίξω μόνος μου… (συγνώμη δεν αντέχω άλλο η γυναίκα… capital control γίνεται… καφρίλα control εν μέσω κρίσης ΔΕΝ γίνεται).

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…