• 30 Ιουνίου, 2015

Χρήστος Μπουκώρος – Ομιλία στον Αλμυρό: Σας καλώ να πάρετε τον αγώνα πάνω σας

Χρήστος Μπουκώρος – Ομιλία στον Αλμυρό: Σας καλώ να πάρετε τον αγώνα πάνω σας

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Μπουκώρου πριν από λίγη ώρα -Τρίτη 30 Ιουνίου- στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού.

Παρότι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος ενημέρωσης των ψηφοφόρων, πλήθος κόσμου, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και συμπολιτών μας με διαφορετική πολιτική αφετηρία, παρέστησαν, ώστε να ακούσουν τον βουλευτή και να θέσουν τα ερωτήματά τους για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Χρήστος Μπουκώρος, αρχικά αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ραγδαίες εξελίξεις, συγκρίνοντας  μάλιστα καταστάσεις του παρελθόντος που θυμίζουν άσχημες μέρες και έπειτα ανέλυσε τις συνέπειές τους στο Δημόσιο, στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, στον αγροτικό τομέα και στο εμπόριο.

Μεταξύ άλλων είπε: “Μια κακή συμφωνία μπορεί να αλλάξει, η έξοδος από το ευρώ δεν μπορεί να αλλάξει. Πείτε μου ποιές χρηματοδοτικές εργασίες γίνονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, εκτός του ΕΣΠΑ και των ενιαίων αγροτικών ενισχύσεων. Αυτά είναι βασικά χρηματοδοτικά εργαλεία που θα χαθούν… …Η εμπιστοσύνη απωλέσθη… Αυτά είναι θολά οράματα κάποιων παιδιών που είτε υποκινούνται, είτε δεν έμαθαν καλά τα πράγματα… Θέλουμε το ναι, για να προκαλέσουμε πολιτικές εξελίξεις. Ίσως μια οικουμενική κυβέρνηση… Σας παρακαλώ να πάρετε τον αγώνα πάνω σας, χωρίς να πέσετε στην παγίδα του διχασμού, αλλά με τη μέθοδο της πειθούς, να ενημερώσετε όσους περισσότερους μπορείτε. Ακόμη και μια ψήφος, κάνει τη διαφορά στα ποσοστά.”

Έπειτα τον λόγο πήρε ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, Αργύρης Μποτός, ο οποίος θύμισε: “Όταν ως προεκλογική ομιλία, τα λέγαμε τον Δεκέμβριο, ότι δηλαδή θα συμβούν αυτά που ζούμε τις τελευταίες μέρες, κατηγορηθήκαμε ως τρομοκράτες. Να κάνουμε την Κυριακή, αυτό που δεν κάναμε τότε. Σήμερα, έχετε την υποχρέωση να συγκρίνετε τα πράγματα, γιατί το διακύβευμα είναι Αρμαγεδδών… Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η κυρία Λαγκάρντ αν δεν έρθουμε σε συμφωνία σήμερα το βράδυ, είναι να κάνει απαιτητές τις οφειλές της χώρας.”

Ο Δημήτρης Νανάς αναφέρθηκε στην ανάγκη να προασπίσουμε τα δικαιώματα και το μέλλον των παιδιών μας και ο πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. Παναγιώτης Μπιζάτης τόνισε, ότι “υπάρχουν γείτονες που περιμένουν να εκμεταλλευτούν τις εξελίξεις”.

Στη συζήτηση παρέστη ο Περιφερειακός Σύμβουλος, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κίτσιος Γεώργιος, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε να ενημερώσουν οι ακροατές όσους περισσότερους ψηφοφόρους μπορούν σχετικά με την ανάγκη της παραμονής στην Ευρώπη, της παραμονής στο ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο e-almyros.gr, τις επόμενες ώρες θα δημοσιεύσουμε την ομιλία του Χρήστου Μπουκώρου.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …