• 5 Ιουνίου, 2015

Πολιτιστικός Ευξεινούπολης: Δευτέρες παιχνιδιού και διαβάσματος στην ανταλλακτική βιβλιοθήκη

Πολιτιστικός Ευξεινούπολης: Δευτέρες παιχνιδιού και διαβάσματος στην ανταλλακτική βιβλιοθήκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης σας ανακοινώνει ότι επαναλειτουργεί την ´´ανταλλακτική βιβλιοθήκη´´ από την προσεχή Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00-20:00 και για όλες τις Δευτέρες για τους καλοκαιρινούς μήνες συνδυάζοντας μαζί και δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά κάθε ηλικίας. Για πρώτη φορά φέτος ο Σύλλογός μας θα συνδυάσει την μάθηση και την ψυχαγωγία για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους για ένα διαφορετικό απόγευμα κάθε εβδομάδα. Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για να περνάμε ευχάριστα και δημιουργικά τα δευτεριάτικα απογεύματά μας διαβάζοντας και παίζοντας.

Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη: «Χαρίστε, ανταλλάξτε, προτείνετε ένα βιβλίο και αφήστε το να ταξιδέψει “Ένα βιβλίο για ανταλλαγή” Πάρτε ένα βιβλίο ή και περισσότερα από τα ράφια της βιβλιοθήκης σας, που έχετε ήδη διαβάσει και δεν χρειάζεστε πλέον και φέρτε τα στην “Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη” για να τους δώσετε μια… δεύτερη ζωή, στα χέρια ενός άλλου αναγνώστη που θα τα αγαπήσει το ίδιο, ίσως και περισσότερο! Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε και να κάνετε δικό σας ένα από τους 500 τίτλους βιβλίων που διαθέτουμε. Η «Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη», είναι ανοιχτή στο κοινό κάθε Δευτέρα 18:00-20:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Ευξεινούπολη (απέναντι από την εκκλησία) και στοχεύει στην ανταλλαγή βιβλίων και ιδεών αλλά και στην κοινωνική αλληλεπίδραση που μπορεί να επιτευχθεί μέσω των βιβλίων.

Η βιβλιοθήκη μας «φιλοξενεί» έργα διαφόρων συγγραφέων τα οποία μας παραχώρησαν οι ίδιοι οι αναγνώστες μας για την επένδυση των όψεων της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης και πιο συγκεκριμένα των συγγραφέων: Σύγχρονοι: Ουμπέρτο Έκο, Κάλη Καρατζά, Κώστας Ταχτσής, Κώστας Ζουράρις..κ.α. & Κλασικοί: Ιούλιος Βέρν, Κάρολος Ντίκενς, Μαξίμ Γκόρκι, Μενέλαος Λουντέμης, Τσέχωφ….κ.α. Ελάτε να παίξουμε! Επιτραπέζια Παιχνίδια στον Πολιτιστικό Ευξεινούπολης …. Ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο απόγευμα αφιερωμένο στα παιδιά και στα επιτραπέζια παιχνίδια…

Τα παιδιά που θα έρθουν στον χώρο μας θα μπορούν να χωριστούν σε μικρές ομάδες και να διασκεδάσουν παίζοντας με τα είδη υπάρχοντα επιτραπέζια ή ακόμα φέρνοντας και τα δικά τους από το σπίτι…

Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καινούργιους φίλους απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό απόγευμα Ελπίζομε το καινούριο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συλλόγου μας για τα μικρά παιδιά να γίνει θεσμός, και να συνεχιστεί όπως το ΣΚΑΚΙ και η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.

Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Γαλατσίδας

Η Υπεύθυνη Έφορος

Γιάννα Χαλεπλή-Αραμπατζή


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…