• 3 Ιουνίου, 2015

Τεχνικό Σεμινάριο Kick Boxing για τους «Μαχητές» του sensei Αντώνη Λεωνίδα

Τεχνικό Σεμινάριο Kick Boxing για τους «Μαχητές» του sensei Αντώνη Λεωνίδα

 

Το τρίπτυχο σεμιναρίων του Dojo «Μαχητές» ολοκληρώθηκε χθες με τεχνικό σεμινάριο Kick Boxing. Προηγήθηκαν τα σεμινάρια Kyokushin Budokai με τον Hanshi Pedro Roiz – 8 Dan και JIU JITSU, με τον ομοσπονδιακό προπονητή αλλά και κεντρικό διαιτητή και υπεύθυνο διαιτησίας Πουλικίδη Μιχάλη.

Ο Στοϊκίδης Χρύσανθος, προπονητής kick boxing και πανελλήνιος πρωταθλητής το 2007, ανέλαβε την ξεχωριστή αυτή προπόνηση της Πέμπτης 28 Μαΐου. Επί 13 χρόνια αθλητής ο ίδιος, ίδρυσε πριν έξι χρόνια το fight club στη Λάρισα, το οποίο διαθέτει σήμερα περίπου 200 αθλητές. Μαζί του στον Αλμυρό ήρθε ο επαγγελματίας αθλητής του και 3ος πανελληνιονίκης το 2012, Στρατινάκης Πάρης, για τις ανάγκες της προπόνησης.

Ο κ. Στοϊκίδης δήλωσε στον «Λαό» μετά το τεχνικό σεμινάριο: χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με το Dojo του sensei Αντώνη Λεωνίδα. Το κλίμα σήμερα ήταν πολύ φιλικό και αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις από τους αθλητές. Η τεχνική κατάρτιση των Μαχητών, ακόμη και στις μικρές ηλικίες είναι εξαιρετική. Είναι εύκολη η εισαγωγή τους στο kick boxing, αφού οι σωστές βάσεις στο kyokushin karate βοηθούν πολύ.»

Έτσι λοιπόν, πλησιάζει στο τέλος το βασικό εκπαιδευτικό σκέλος των «Μαχητών», με τις καλύτερες κριτικές. Το τρίπτυχο δεν ήταν τυχαία επιλογή αφού το Budokai, είναι ακριβώς ο συνδυασμός των τριών αυτών πολεμικών τεχνών, οι οποίες χτίζουν δυνατές προσωπικότητες και άρτιους «Μαχητές». Θυμίζουμε τις δηλώσεις των δυο προηγούμενων εκπαιδευτών για το dojo:

Hanshi Pedro Roiz «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ κοντά σε ένα τόσο καλό δάσκαλο, όπως ο Αντώνης Λεωνίδας, τον οποίο τον έχω δει να αγωνίζεται στην Ισπανία και γι’ αυτό γνωρίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και να σας μεταδώσει τις γνώσεις του.»

Πουλικίδης Μιχάλης «Παρόλο που ξέρω πως ο βασικός κορμός της σχολής σας είναι η πολεμική τέχνη του kyokushin budokai  έχω εντυπωσιαστεί με την εξέλιξη και βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι του Ζίου Ζίτσου. Θέλω να σας πω πως ο δάσκαλος σας κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό δεν το βλέπω μόνο εδώ σήμερα  αλλά και με τη συμμετοχή σας σε αγώνες όπου έχετε φτάσει σε σημείο να διεκδικείτε πρώτες θέσεις.

Είναι βασικό για την εξέλιξή σας, ότι η σχολή σας αποτελεί μέλος της ομοσπονδίας μας, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες στην Ελλάδα , αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αριθμεί 243 σωματεία, όπως και ο προπονητής σας είναι αναγνωρισμένος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.»

Ο sensei Αντώνης Λεωνίδας και οι συνεργάτες και αθλητές, ευχαριστούν ιδιαιτέρως όλους τους προπονητές που συμμετείχαν στα σεμινάρια.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Ο δεκάλογος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το νησί των Σποράδων Η Αλόννησος αποτέλεσε τον 2ο σταθμό…
Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Αίας κερδίζοντας 3-1 την νεοφώτιστη Δάφνη με ανατροπή…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…