• 24 Μαΐου, 2015

Πύδνα – ΓΣΑ 3-1

Πύδνα – ΓΣΑ 3-1

 

Δεν κατάφερε να χαλάσει το πάρτι της Πύδνας ο ΓΣΑ, αφού η ομάδα της Πιερίας -μετά την επικράτησή της επί των κυανόλευκων με 3-1, το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου- πανηγυρίζει ήδη την άνοδό της στη Γ’ Εθνική, από την προτελευταία αγωνιστική, καθώς η διαφορά της με το δεύτερο Ατρόμητο είναι 5 βαθμοί, κάτι που δεν ανατρέπεται στο τελευταίο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής.

Στον άλλο αγώνα ωστόσο, ο Ατρόμητος κέρδισε στον Παλαμά τον Αμπελωνιακό με 3-0.

Πριν τον αγώνα του Κίτρους, ο προπονητής των Αλμυριωτών Λευτέρης Καλογήρου (που στερήθηκε πάλι της συμμετοχής του τραυματία Χειλά) είχε ζητήσει από τους παίκτες του «να παίξουν ανοιχτά και χωρίς άγχος, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο». Οι κυανόλευκοι του έκαναν το χατίρι και έπαιξαν έτσι ακριβώς. Στάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αξιοπρέπεια, έχοντας στο ενεργητικό τους ένα φοβερό γκολ του Π. Βούλγαρη και κάποιες καλές ευκαιρίες χαμένες.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, μετά το παιχνίδι ο Καλογήρου δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την αγωνιστική διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο 6΄, όταν με προσωπική του ενέργεια ο Κυπαρίσσης ξεμαρκαρίστηκε και πλάσαρε τον Πλακαρό.

Στο 12΄ο Αποστολίδης σούταρε δυνατά για να κρατήσει το 1-0 πάλι ο Πλακαρός, με ωραία απόκρουση.

Στο 15΄Σαββίδης έβγαλε τον Κυπαρίσση απέναντι στον τερματοφύλακα της ομάδας του Αλμυρού και λίγο πλάγια. Ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε, αλλά και πάλι ο πορτιέρο απέκρουσε.

Στο 18΄δυνατό σουτ του Κυπαρίσση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να βγάλει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα ο Πλακαρός.

Στο 31΄η Πύδνα διπλασίασε τα τέρματά της. Το γκολ προήλθε από πολύ καλή συνεργασία Σαββίδη – Κυπαρίσση, με τον τελευταίο να πλασάρει και να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα.

Το 3-0 έκανε στο 36΄ο Σαββίδης, όταν πλάσαρε από πλάγια και δεξιά.

Φοβερό σε εκτέλεση γκολ από τον Παναγιώτη Βούλγαρη στο 58΄, όταν απέφυγε τους αμυντικούς της Πύδνας και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Ίτσιου.

Διαιτητής (πολύ καλός) ήταν ο Βασίλης Φωτιάς, βοηθοί οι Νίκος Δεμερτζής και Μαρία Κουπαράνη (όλοι από την Πέλλα) και παρατηρητής ο Θεόφιλος Φωτιάδης (Μακεδονίας).

(Η φωτογραφία και κάποιες πληροφορίες από το pierie sport.)

 

Πύδνα Κίτρους: Ίτσιος, Παπαστεργίου, Θαμνόπουλος, Δασκαλόπουλος, Κολαξίδης, Τσιώμης, Σαββίδης (60’ Σιδηρόπουλος), Αποστολίδης (52’ Σέου), Κυπαρίσσης, Κόιτς (80’ Ταβουκτσής), Σαμανίδης.

 

Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού: Πλακαρός, Τσόγκας, Τσιάτσιος, Γρούνας, Κυριάκος, Λαγός, Ράπτης (63’ Κρανάς), Αναστασίου (46’ Φαράντος), Βούλγαρης Π., Αραπίτσας, Βούλγαρης Ν. (57’ Αντζούρης).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μετά την ολοκλήρωση και της 5ης αγωνιστικής, η βαθμολογία του 6ου ομίλου, με την Πύδνα ήδη πρωταθλήτρια,  διαμορφώνεται ως εξής:

 

βαθμοί τερμ.

Πύδνα Κίτρους       13      8-3

Ατρόμητος               8      6-2

Αμπελωνιακός          5      3-5

Γ.Σ Αλμυρού            1     3-10

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

1η αγωνιστική 10/5

Ατρόμητος Παλαμά – ΓΣΑ 2-0

Πύδνα Κίτρους – Αμπελωνιακός 2-1

 

2η αγωνιστική 13/5

ΓΣΑ – Πύδνα Κίτρους 1-2

Αμπελωνιακός – Ατρόμητος 0-0

 

3η αγωνιστική 17/5

Πύδνα Κίτρους – Ατρόμητος 1-0

ΓΣΑ – Αμπελωνιακός 0-2

 

4η αγωνιστική 20/5

ΓΣΑ – Ατρόμητος 1-1

Αμπελωνιακός – Πύδνα 0-0

 

5η αγωνιστική 24/5

Πύδνα Κίτρους – ΓΣΑ 3-1

Ατρόμητος – Αμπελωνιακός 3-0

 

6η αγωνιστική 31/5

Ατρόμητος – Πύδνα

Αμπελωνιακός – ΓΣΑ

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…