• 13 Μαΐου, 2015

Και ο Κατσαμπέκης φεύγει από τον πάγκο του Αίαντα – έκδοση 09/05/2015

Και ο Κατσαμπέκης φεύγει  από τον πάγκο του Αίαντα – έκδοση 09/05/2015

Ένας ακόμη από τους επιτυχημένους και γνωστούς προπονητές ποδοσφαίρου της περιοχής μας, ο Λουκάς Κατσαμπέκης, φεύγει φέτος από τον πάγκο του Αίαντα Σούρπης, τον οποίο υπηρέτησε για 12 ολόκληρες αγωνιστικές περιόδους,( 4+8 χρόνια), μ’ ένα διάλλειμα δύο ετών ενδιάμεσα, που είχε κοουτσάρει τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση, όπως και του Βουρούκου στην Ευξεινούπολη, το «διαζύγιο» ήταν «βελούδινο» και …κοινή συναινέσει, με τη Διοίκηση των Σουρπιωτών να εκφράζει τις ευχαριστίες της στον έμπειρο προπονητή για τη συνεργασία, αλλά και τον ίδιο τον κ. Κατσαμπέκη, να λέει τα καλύτερα λόγια για την αθλητική οικογένεια της Σούρπης, που του εμπιστεύτηκε τόσα χρόνια το αγωνιστικό «τιμόνι» της ομάδας.

Ο ίδιος ο κ. Κατσαμπέκης δηλώνει στο «Λαό», ότι αρχικός και πρωταρχικός του στόχος είναι πλέον η …ξεκούραση και από εκεί και πέρα θα δει πώς θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα, καθώς είναι από τους λίγους προπονητές – γυμναστές, με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο (στη Σχολή Βελιγραδίου), που έχει πτυχίο UEFA B  και αναγνωρισμένο επαγγελματικό δίπλωμα.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …