• 13 Δεκεμβρίου, 2014

Μυρμιδόνες – Γ.Σ.Α. 0-2 – Νίκη και διατήρηση της πρωτιάς για τον Αλμυρό

Μυρμιδόνες – Γ.Σ.Α. 0-2 –  Νίκη και διατήρηση της πρωτιάς για τον Αλμυρό

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Γ.Σ.Α. σήμερα το απόγευμα καθώς επικράτησε με 0-2 των Μυρμιδόνων στο Δημοτικό Στάδιο του Αλμυρού. Ο αγώνας ξεκίνησε καλά και για τις δύο ομάδες που έδειξαν στα πρώτα λεπτά πως έχουν διάθεση να προσφέρουν καλό θέαμα. Ωστόσο το ενδέκατο λεπτό σημάδεψε το ματς αυτό, όταν ο Χολέβας σε μια διεκδίκηση χτύπησε τον Μάντζιο. Ο νεαρός παίκτης των Μυρμιδόνων, σφάδαζε ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο και μετά το σοκ των πρώτων δευτερολέπτων, ο διαιτητής κ. Κρητικός, είπε στους ανθρώπους του γηπέδου να καλέσουν ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας του Αλμυρού. Πράγματι, κατέφθασε και μετέφερε τον άτυχο παίκτη στο Κέντρο για εξετάσεις. Εκεί, απεφάνθη πως ο Μάντζιος είχε σπάσει την κνήμη σε δύο σημεία και έγινε η διακομιδή αμέσως για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Λαρίσης. Ο τεχνικός του Αλμυρού Λευτέρης Καλογήρου απέσυρε αμέσως τον Χολέβα που συμμετείχε στη φάση. Το περιστατικό αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για 14 λεπτά και η συνέχεια του πρώτου μέρους να είναι κακή από πλευράς θεάματος. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρία, όλα αυτά μέχρι το 36’ όταν ο Ράπτης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Πλατάνου και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Το πρώτο μέρος έληξε με προβάδισμα του Αλμυρού και το γκολ να είναι και η μοναδική φάση. Το δεύτερο μέρος μπορούμε να πούμε πως ανήκε στους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Σταμέλου. Ο Γ.Σ.Α. πίεζε και είχε την κατοχή χωρίς να μπορεί να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες. Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι, έπρεπε να φτάσουμε στο 80’ για να γίνει μια ευκαιρία. Συγκεκριμένα, ο Χειλάς σούταρε αδύναμα, αλλά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Σταμέλου, στην επαναφορά ο Μαλισσόβας σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Κρανάς μπήκε στη φάση αλλά σούταρε άουτ. Μετά λοιπόν από την τριπλή αυτή ευκαιρία η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στις καθυστερήσεις όπου ο Χειλάς εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των Μυρμιδόνων και πλάσαρε διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

 

Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Γιανακόπουλος, Λάμπρου, Τσαγκαράς, Ευθυμίου, Αναστασίου, Μπουρνάκης, Φέζο Α. (54’ Κουάνκα), Παλάσκας (79’ Παπαστεργίου), Αντζούρης, Μάντζιος (11’ Φέζο Ντ. Αν. αλλαγή).

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Χολέβας (11’ Ράπτης), Γρούνας, Κυριάκος (90’ Κουρτέλης), Φαράντος, Βούλγαρης, Μαλισσόβας, Δανόπουλος (73’ Καρανάς), Χειλάς.

 

Εντάσεις και μικροεπεισόδια

 

Το παιχνίδι ήταν σκληρό καθ’ όλη την διάρκεια του, τα σκληρά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν εκατέρωθεν, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην αποφέρει και μικρές συρράξεις κατά την διάρκεια του ματς. Πέραν της φάσης του σοβαρού τραυματισμού του Μάντζιου, η στιγμή που οξύνθηκαν περισσότερο τα πνεύματα ήταν εκείνη του 65ου λεπτού όταν μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Λάμπρου στον Ράπτη, ο παίκτης του Αλμυρού έμεινε ξαπλωμένος στο χορτάρι. Οι παίκτες και των δύο ομάδων σηκώθηκαν και σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το θέμα τελείωσε εκεί.

 

Λευτέρης Καλογήρου: «Μετά το σοβαρό τραυματισμό του παιδιού, το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θέλω να πω πως θα είμαι δίπλα του και θα τον επισκεφθώ σήμερα στο νοσοκομείο. Είμαι συγκλονισμένος και μόνο από σεβασμό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το ματς σήμερα. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Μπαίνουμε σε περίοδο διακοπών με το ρεπό της επόμενης εβδομάδας και της διακοπής για τις γιορτές. Σε αυτές τις μέρες θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και για μια ακόμη φορά περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή, θέλω να ξέρει πως είμαστε δίπλα του».

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…