• 18 Οκτωβρίου, 2014

Στοιχηματικές προτάσεις, Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ: “Πολυβόλο” στην έδρα τους οι Ρέιντζερς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει και στα τέσσερα εκτός έδρα ματς που έχουν δώσει. Ανοιχτό ματς, τύχη έχουν τα over και το γκολ – γκολ, όποιο σας αρέσει καλύτερα, OVER 2,5.

ΛΙΛ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της, παίρνει όμως τα αποτελέσματα και διατηρείται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος η Λιλ, αγαπημένο αποτέλεσμα της το 1 – 0. Στον πάτο της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, ένα από τα γκραν φαβορί για να πέσουν κατηγορία. Στο 1,65 προσφέρεται ο άσσος, στο 1,45 το under 2,5, μικρό το δεύτερο και για το λόγο αυτό κλίνω προς τον άσσο. Για ειδικό στοίχημα υπάρχει και το Χ ημίχρονο 1 τελικό με 4,10, 1.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Την καλύτερη στιγμή ήρθε η διακοπή για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ. Έχει κάνει ένα πάρα πολύ κακό ξεκίνημα, δεν είναι για τόσο χαμηλά και είναι σίγουρο πως θα τρέξει ένα σερί. Η Κολωνία όχι μόνο δεν έχει νίκη στην έδρα της, αλλά δεν έχει σκοράρει μπροστά στο κοινό της. Ιδανικός αντίπαλος για την Μπορούσια να πάρει ένα εύκολο εκτός έδρας τρίποντο και να ανακάμψει, 2.

ΣΑΛΚΕ – ΧΕΡΤΑ: Φοβερή προϊστορία έχει η Σάλκε με αντίπαλο την Χέρτα, στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες νίκες και έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Από την άλλη όμως οι γηπεδούχοι είναι η χαρά του γκολ και το over προσφέρεται στην ίδια απόδοση με τον άσσο. Όταν έχω τέτοιο δίλημμα τις περισσότερες φορές πάω με το σημείο του άσσου, 1.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ: ΣΑΛΚΕ 1 – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ OVER .


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…