• 22 Σεπτεμβρίου, 2014

Ψεκασμοί για δάκο στην περιοχή Σούρπης

Ψεκασμοί για δάκο  στην περιοχή Σούρπης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους ελαιοκαλλιεργητές, τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους των παρακάτω περιοχών ότι θα διενεργηθεί δολωματικός ψεκασμός στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα του αναδόχου εργολάβου ψεκασμών για τις περιοχές αυτές.

Συγκεκριμένα:

Στην Τοπική Κοινότητα Σούρπης θα ψεκαστούν την 19-09-2014 η τοποθεσία Αγία Τριάδα, την 20-09-2014 η τοποθεσία Δροσοπούλου Πλαγιά, την 21-09-2014 η τοποθεσία Φραγκαίικα Πλαγιά, την 22-09-2014 η τοποθεσία Τσούκα Πλαγιά, την 23-09-2014 η τοποθεσία Χαλάτση Πλαγιά, την 24-09-2014 οι τοποθεσίες Πουρνάρα Πλαγιά, Τηγάνια και Περιστέρα, την 25-09-2014 η τοποθεσία Αρκουδάβατο και την 26-09-2014 οι τοποθεσίες Πνάκια και Παραλία.

Το παραπάνω πρόγραμμα θα εκτελεστεί εφόσον δεν επικρατεί βροχόπτωση. Σε  περίπτωση βροχόπτωσης το  πρόγραμμα ψεκασμών διακόπτεται προσωρινά για να συνεχιστεί μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν

Καλούνται οι ελαιοκαλλιεργητές να συμμετάσχουν και να καθοδηγούν τα συνεργεία ψεκασμού για την αποτελεσματική πραγματοποίηση του έργου τους. Επίσης οι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι να περιορίσουν τα ποίμνια και τα μελίσσια τους μακριά από τις παραπάνω περιοχές.


Σχετικά Άρθρα

Διδακτική επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης στον ΝΟΒΑ

Διδακτική επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης στον ΝΟΒΑ

Οι μαθητές /τριες  του  Γυμνασίου Ευξεινούπολης  στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης επισκέφτηκαν την Τετάρτη 16/10/24 τον Ναυτικό…
Δ. Εσερίδης: Η ιδιωτικοποίηση των σφαγείων θα είναι προς το όφελος κτηνοτρόφων και κρεοπωλών

Δ. Εσερίδης: Η ιδιωτικοποίηση των σφαγείων θα είναι προς το όφελος κτηνοτρόφων και κρεοπωλών

Σχετικά με το θέμα των δημοτικών σφαγείων και την ανακοίνωση της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας», ο Δήμαρχος Αλμυρού…
40ήμερο μνημόσυνο

40ήμερο μνημόσυνο

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και…