• 13 Αυγούστου, 2014

Δεύτερο δείγμα θετικό για την Δήμητρα, παρά την ήττα με 2-1 από τον Ρήγα

Δεύτερο δείγμα θετικό για την Δήμητρα, παρά την ήττα με 2-1 από τον Ρήγα

Θετική εικόνα παρουσίασε η Δήμητρα Ευξεινούπολης στο φιλικό που έδωσε με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, σήμερα Τετάρτη 13 του μηνός, εκτός έδρας.

Το φιλικό με τον Ρήγα έληξε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 1-0. Με την έναρξη της επανάληψης οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν, σε μία φάση που προήλθε από πίεση των παικτών του Βαγγέλη Βουρούκου, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Ρήγα να σημειώσουν αυτογκόλ. Το νικητήριο τέρμα οι βελεστινιώτες το πέτυχαν δέκα λεπτά αργότερα, σε μία φάση όπου οι «πράσινοι» σταμάτησαν διότι θεώρησαν ότι είχε υποδειχθεί πέναλτι, όπως σημειώνει στον «Λαό του Αλμυρού» ο προπονητής Βαγγέλης Βουρούκος.

Στην αρχή του ματς ο Μ. Παυλίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο, ο Ποζιόπουλος είδε το σουτ που επιχείρησε έξω από την μεγάλη περιοχή να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο παιχνίδι του Βελεστίνου αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα οι Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Κωτούλας, Ξηρομερήσιος, Νικηφοράκης, Ιωάννου, Θωμαΐδης, Νιάκας, Ποζιόπουλος, Τιμπλαλέξης, Μ. Παυλίδης. Στην επανάληψη πέρασαν οι Σιαμέτης, Κ. Παυλίδης, Βογιατζής, Τσιάρας, Καρατέεβ, Αντωνιάδης, Γοδενόπουλος, Κωτσός και Παρίσης.

Μετά τη λήξη του φιλικού στο Βελεστίνο, ο Βαγγέλης Βουρούκος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αυτή τη χρονική στιγμή, βρισκόμαστε σε σημείο προπονητικής αιχμής με ασκήσεις ταχυδύναμης και αντοχής, με αποτέλεσμα τα πόδια να είναι βαριά. Παρόλα αυτά βγάλαμε ωραίες ενέργειες στο γήπεδο, πρεσάραμε, δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά. Η ομάδα μας διαθέτει ταλέντο και εμπειρία και σίγουρα στον έναν μήνα που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα είμαστε έτοιμοι».

Οι παίκτες της Δήμητρας έκαναν την τελευταία προπόνηση την Πέμπτη 14 Αυγούστου, ενώ είχαν ρεπό το τριήμερο της Παναγιάς, μιας και το φιλικό με τον Άθλο ακυρώθηκε.


Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση στο Βελεστίνο: παρατήρηση του πλανήτη Κρόνου και της Σελήνης

Εκδήλωση στο Βελεστίνο: παρατήρηση του πλανήτη Κρόνου και της Σελήνης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (ΕΑΔ), με έδρα…
Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Πύρασος

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Πύρασος

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, ο Πύρασος προχώρησε σε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις.…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…