• 23 Οκτωβρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτης 23-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτης 23-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

«Δεν υποχωρούμε τελεία και παύλα»: Το παρασκήνιο της ενημέρωσης Γεραπετρίτη σε γαλάζιους βουλευτές

Επί τρεις και πλέον ώρες οι 28 από τους 33 Βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας είχαν την ευκαιρία να θέσουν όλα τα ερωτήματα στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη για τον ελληνοτουρκικό διάλογο, να εγείρουν ανησυχίες αλλά και να λάβουν απαντήσεις και διευκρινίσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αβεβαιότητες πολλαπλασιάζονται – Οι δύο δρόμοι Κασσελάκη κι ο «προβληματισμένος» Τσίπρας

Οι αβεβαιότητες αυξάνονται αντί να μειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το πότε και πού θα διεξαχθεί το συνέδριο.

Στις 11:00 η συζήτηση στη Βουλή για την αντιπυρική περίοδο – Ενημέρωση από τον πρωθυπουργό

Εντός της ημέρας αναμένεται να διεξαχθεί η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της αντιπυρικής περιόδου.

Μπλίνκεν: Ευκαιρία ο θάνατος Σινουάρ για κατάπαυση πυρός στη Γάζα – Συνεχείς βομβαρδισμοί στο Λίβανο

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Άντονι Μπλίνκεν, έκρινε χθες Τρίτη ότι ο θάνατος του ηγέτη της Χαμάς, του Γιαχία Σινουάρ, αποτελεί «μεγάλη ευκαιρία» για να τερματιστεί ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας, την ώρα που το Ισραήλ πολλαπλασίασε τους βομβαρδισμούς του στον Λίβανο εναντίον της Χεζμπολά, συμμάχου του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.

Στον εισαγγελέα η γυναίκα που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε η ύποπτη για τη δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα, έπειτα από σχετικό ένταλμα που έλαβαν οι Αρχές που νωρίτερα είχαν προβεί στη σύλληψη του ατόμου που ανήκει στο στενό περιβάλλον της 84χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της.

Συντάξεις: Όλες οι αλλαγές και οι πληρωμές του Δεκεμβρίου 2024

Όλες οι αλλαγές στις συντάξεις με την πληρωμή στο τέλος Δεκεμβρίου. Με την καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου 2025, θα καταβληθεί η αύξηση περίπου 2,5% στις κύριες συντάξεις για το 2025, παράλληλα με το επίδομα προσωπικής διαφοράς.

Απαγόρευση μετακινήσεων αιγοπροβάτων σε όλη την Ελλάδα για ένα δεκαήμερο

Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον υφυπουργό Χρήστο Κέλλα, τον ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο, τους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες αρμόδιους για τον πρωτογενή τομέα, εκπροσώπους της ΕΘΕΑΣ και των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων Κρέατος και Φέτας, του ΣΕΒΓΑΠ της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Σφαγείων και τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής, αποφασίσθηκε η απαγόρευση μετακίνησης αιγοπροβάτων για αναπαραγωγή, πάχυνση, βοσκή και σφαγή, σε ολόκληρη την επικράτεια για ένα δεκαήμερο.

Δυστύχημα Τεμπών: Ξεκινά ο κύκλος απολογιών για όσα έγιναν μετά τη σύγκρουση

Μετά την απολογία την περασμένη εβδομάδα της προέδρου της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων στον εφέτη ανακριτή για το δυστύχημα στα Τέμπη, σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος απολογιών των κατηγορουμένων για όσα έγιναν μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

«Γκέτο» παραμένει η Νεάπολη – Ζητούν παρέμβαση της Πολιτείας

Οργή κατοίκων και επαγγελματιών για τα περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών μπροστά στα μάτια τους. Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι της Νεάπολης, της συνοικίας που θυμίζει περισσότερο προάστιο της Gotham City παρά του Βόλου.

ΜΟΔ Βόλου:Αθωώθηκε 52χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια

Ένας 52χρονος Αλβανός αθωώθηκε κατά πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου κι αποφυλακίζεται σε υπόθεση ασέλγειας.

Σε δύο μήνες ολοκληρώνονται τα αντιπλημμυρικά στους χειμάρρους, σύμφωνα με την αντιπεριφέρεια Μαγνησίας

 Αυτοψία στα αντιπλημμυρικά έργα των χειμάρρων που εκτελεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας – Σποράδων, Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου.

Ελλειμματική πληρωμή ύψους 87 εκατ. ευρώ στις ενισχύσεις 2023, εντοπίζει η Αραμπατζή με ερώτηση στη Βουλή

Εξηγήσεις για το ζήτημα των 87 εκατ. ευρώ που λείπουν από την τελευταία πίστωση των άμεσων ενισχύσεων 2023 του ΟΠΕΚΕΠΕ και έχει αναδείξει το Agronews, ζητά η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Τσιάρα.

Γ. Αυτιάς: Ισχυρή φύλαξη των Ελληνικών συνόρων προβλέπει ο προϋπολογισμός της ΕΕ

Συνάντηση Ζ. Μακρή με Ν. Αναστασιάδη στην Κύπρο 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τρίτης 22-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τρίτης 22-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 22…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρας 21-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρας 21-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 21…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 18-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 18-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 18…