• 19 Οκτωβρίου, 2024

Άνετο πέρασμα για Πύρασο από τον Πλάτανο

Άνετο πέρασμα για Πύρασο από τον Πλάτανο

Σε ματς με αντίπαλο τον Πύρασο, οι παίκτες των Μυρμηδόνων υπέπεσαν σε αρκετά προσωπικά λάθη και το πλήρωσαν… Στο γήπεδο του Πλατάνου, η ομάδα του Δημήτρη Φραγκούλη κέρδισε 0-4 σημειώνοντας την τρίτη της νίκη σε πέντε αγωνιστικές.

Στο 3ο λεπτό το 0-1 με σουτ του Χειλά από πλάγια δεξιά, στο ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε στα δίχτυα με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να είναι εκτός εστίας.

Σε σέντρα του Γιαννακόπουλου, εξ επαφής κεφαλιά του Βλάχου απέκρουσε ο Τούντορ σε μια καταπληκτική επέμβαση (15′). Σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ, αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση ο Καραδήμας, η μπάλα πέρασε άουτ αφού πήγε για κεφαλιά αλλά την βρήκε με τον ώμο.

Στο 26′ κεφαλιά του Ζενούνη μέσα στη μικρή περιοχή πάνω από το οριζόντιο. Το 0-2 στο 39′: σε ομαδική κυκλοφορία της μπάλας που άρχισε από την άμυνα, ο Καρατσόλης έκανε κόφτη κάθετη πάσα στον Βλάχο, αυτός απέφυγε έναν αντίπαλο με ντρίμπλα και έδωσε ασίστ, εκεί όπου βρισκόταν ο Γκαραβέλας ο οποίος από κοντά σκόραρε με πλασέ.

Στο 50′ το 0-3 με πλασέ του Βλάχου μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής αφού δέχθηκε…δώρο την μπάλα από λάθος αμυντικού. Λίγο μετά, διαγώνιο μακρινό σουτ του Νικογιάννη πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο και στα απέναντι καρέ, σουτ του Καρατσόλη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Τέταρτο γκολ για τους Αγχιαλίτες στο 67′ με έναν Λαρισαίο, τον Αποστόλη Νάστα, μονοκόμματο σουτ σε πάσα του Τσιότρα. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, ο Πύρασος είχε ευκαιρίες με σουτ του Καραγιώργου που εξουδετέρωσε ο Τούντορ, με σουτ σε τετ-α-τετ του Φούκη που πάλι είχε σωστή επέμβαση ο γκολκίπερ, πλασέ άουτ του Ερρινάκη από κοντά.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Ρεφουγιάτι (30′ Τόπας), Σγούρδας (61′ Μάτζαρης), Κοντοβάς, Τσόγκας (75′ Μπέκος), Χριστέλος, Τίτου, Νικογιάννης (61′ Κ. Τιμπλαλέξης), Μπούρχας (75′ Σιούτης), Μακρής, Καραδήμας.
Πύρασος: Ράπτης, Τόγιας, Γιαννακόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Θεοδωρόπουλος (46′ Τσιότρας), Χειλάς (46′ Νάστας), Γκαραβέλας, Βλάχος (66′ Καραγιώργος), Ζενούνης (70′ Φούκης), Καρατσόλης (66′ Ερρινάκης).


Σχετικά Άρθρα

Ξανά με ανατροπή ο Πρωτεσίλαος!

Ξανά με ανατροπή ο Πρωτεσίλαος!

Με το ίδιο σκορ όπως στην πρεμιέρα, 3-2, ο Πρωτεσίλαος πήρε δύσκολη νίκη επί της Αγίας…
Προσθήκες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων

Προσθήκες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων

Έναν έμπειρο επιθετικό που έχει δώσει επί σειρά ετών τα διαπιστευτήριά του στο τοπικό ποδόσφαιρο της…
Γκολ με κόρνερ ο Νάστας, “καθάρισε” μετά ο Βλάχος στο 3-0 του Πυράσου επί του Αίαντα

Γκολ με κόρνερ ο Νάστας, “καθάρισε” μετά ο Βλάχος στο 3-0 του Πυράσου επί του Αίαντα

Ο Πύρασος ήθελε πολύ τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα μετά την ατυχή πρεμιέρα…