• 13 Οκτωβρίου, 2024

Τρίποντο για Πύρασο / φωτορεπορτάζ

Τρίποντο για Πύρασο / φωτορεπορτάζ

Με σκορ 3-0 επιβλήθηκε ο Πύρασος της Ακρόπολης στο ματς που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής με προγραμματισμένη σέντρα στις 17:15 αλλά έναρξη μισή ώρα αργότερα.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στο 6’ με τον Καρατσόλη από κοντά ύστερα από απόκρουση του Βίτσου σε σουτ του Γκαραβέλα και με κεφαλιά του Μιχόπουλου το 25’ ύστερα από σέντρα του Ζενούνη. Ο Θεοδωρόπουλος είχε δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Βλάχο.
Στο 46’ ο Μιχόπουλος είχε σουτ στην κίνηση, στον αέρα από ευνοϊκό σημείο που πέρασε άουτ. Μαχητικοί οι παίκτες του Δημήτρη Ζιώγα, προσπάθησαν στη συνέχεια για να σκοράρουν. Στο 49’ σέντρα-σουτ του Βαρελόπουλου ήταν επικίνδυνη και πέρασε παράλληλα με το τέρμα, στο 55’ ο Βίτσος εξουδετέρωσε σουτ του Βλάχου και το 3-0 διαμορφώθηκε στο 82’ όταν ο γκολκίπερ απέκρουσε εξ επαφής προσπάθεια του Καραγιώργου, ο οποίος όμως σκόραρε με το στήθος στην επαναφορά.

Πύρασος: Ράπτης, Τόγιας, Κατσιγιάννης, Μιχόπουλος, Ρακής, Θεοδωρόπουλος, Χειλάς (79’ Φούκης), Γκαραβέλας (84’ Μαντζαβίνος), Βλάχος (84’ Ερρινάκης), Ζενούνης, Καρατσόλης (69΄ Καραγιώργος).
Ακρόπολη: Βίτσος, Πατσής, Βαρελόπουλος, Αχ. Δαμάσκος, Κ. Κολυμήτρας (59’ Πούλιος), Δημακόπουλος, Χρ. Δαμάσκος, Τσούτσας, Παγώνης, Σταυραντώνης (72’ Τσούτσας), Δανιλόπουλος (59’ Μπέκος).


Σχετικά Άρθρα

Πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου

Πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου

Το Πρόγραμμα Αγώνων για την Α’ ΕΠΣΘ (5η αγωνιστική), Β’ ΕΠΣΘ (4η αγωνιστική) και Γ’ ΕΠΣΘ…
Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών στους μουσειακούς χώρους του Επιμελητηρίου

Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών στους μουσειακούς χώρους του Επιμελητηρίου

Εφηβικά χαμόγελα γέμισαν το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου οι μουσειακοί χώροι του Επιμελητήριου Μαγνησίας. Μπορεί…