• 5 Οκτωβρίου, 2024

Αγχώθηκαν αλλά χαμογέλασαν τα κορίτσια του Αλμυρού (ρεπορτάζ/εικόνες)

Αγχώθηκαν αλλά χαμογέλασαν τα κορίτσια του Αλμυρού (ρεπορτάζ/εικόνες)

Αγχώθηκαν τα κορίτσια του ΓΣΑ αλλά στο τέλος χαμογέλασαν. Με 3-1 σετ νίκησαν τον ΓΣ Πασιαλή Μουζακίου στο πρώτο ματς της φετινής σεζόν που ήταν για τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Έτσι, πήραν την πρόκριση και συνεχίζουν με νέο εντός έδρας ματς την επόμενη εβδομάδα. Κατάμεστη η κερκίδα στο κλειστό του Αλμυρού!

Το ξεκίνημα ήταν φοβερό για την ομάδα του Τιρτιράκη που πήρε το πρώτο σετ πανεύκολα με 25-10. Η Ελένη Ξάνθη είχε άσσο, η Ελευθερία Παπαδοπούλου πήρε δύο πόντους με μπλοκ και ο ΓΣΑ προηγήθηκε 4-0. Μετά το σκορ ανέβηκε στο 8-2, 10-5 με πλασέ της Θεοδωράκη, 13-5 με καρφί και 15-6 από την ίδια παίκτρια που είχε πολύ καλή εμφάνιση. Με καρφί της Καραγιάννη, οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 18-7, μετά 19-8 με την Παπαδοπούλου σε πρώτο χρόνο και η Θεοδωράκη πήρε τους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους πόντους του σετ!

Το 2ο σετ, η ομάδα του Μουζακίου το κέρδισε 21-25. Αυτό διότι ό,τι έχτιζαν οι γηπεδούχες με τις επιθέσεις και την άμυνα, το χαλούσαν με τα πολλά χαμένα σερβίς που είχαν, ειδικότερα όσο το σετ πήγαινε προς την ολοκλήρωσή του. Μετά το 0-3, Θωμαΐδη και Καραγιάννη πήραν πόντους για το 3-3, οι δυο τους συνέχισαν να είναι καλές και η Θωμαΐδη με καρφί ισοφάρισε σε 9-9. Πόντο-πόντο εξελίχθηκε το σετ, μία σου και μία μου από τις αθλήτριες των ομάδων. Η Ξάνθη είχε πέρασμα με το ένα χέρι στο φιλέ για το 20-19, ο ΓΣΑ έφθασε και στο 21-20, όμως δύο λάθη, ένας άσσος, πόντος της Τσιβόλα και άσσος της Ευθυμίου διαμόρφωσαν σερί 0-5 για το Μουζάκι.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν πήρε από κάτω τις Αλμυριώτισσες που σήκωσαν κεφάλι και ¨καθάρισαν” με 25-17 το τρίτο σετ. Έπαιξαν όλες οι αθλήτριες. Αυτό παραλίγο να στοιχίσει καθώς ο ΓΣΑ πήρε διψήφια διαφορά στο τέταρτο σετ, την οποία όμως σταδιακά απώλεσε. Έτσι, το Μουζάκι πέρασε μπροστά 21-23 και 25-26, όμως αυτή που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα ήταν η Αναστασία Θεοδωράκη με δύο πόντους, έναν άσσο, στο τέλος!

Πρώτο δείγμα θετικότατο για την ομάδα του Λευτέρη Τιρτιράκη που έχει βλέψεις τη φετινή σεζόν και σίγουρα είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο, με τις μικρές σαφώς πιο ψημένες και βελτιωμένες και τις παλιές αθλήτριες του συλλόγου που γύρισαν να φορέσουν ξανά την κυανόλευκη φανέλα, από Αλμυρό και Αμαλιάπολη, να κάνουν τη διαφορά…

ΓΣΑ: Χατζηκυριάκου (λ), Ευθυμίου, Θωμαΐδη, Γουργιώτη, Θεοδωράκη, Νικοβιώτη, Μούζα, Καραγιάννη, Ξάνθη, Μαυρογέννη, Παπαδοπούλου, Νάντζιου (λ).
ΓΣ Γ. Πασιαλής Μουζακίου: Βαγενά, Ευθυμίου, Σαρρηγιάννη, Ταμπάκου Φ., Ταμπάκου Δ., Θανασιά, Γκαραβέλα, Παπασωτηρίου, Δραγούτσου, Τσιβόλα, Πάτα, Σουλιώτη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:


Σχετικά Άρθρα

Θεσμός οικοτουριστικής ανάδειξης της Μαγνησίας ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Αγλαΐα Τσεκούρα»

Θεσμός οικοτουριστικής ανάδειξης της Μαγνησίας ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Αγλαΐα Τσεκούρα»

Με επιτυχία διεξήχθη η τελετή απονομής βραβείων του 3ου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΛΙΜΝΗΣ…
Κυριακή Γ Λουκά – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή Γ Λουκά – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή του Λουκά σήμερα, αγαπητοί, κι ο Χριστός μας στο ιερό Ευαγγέλιο είχε κάμει νεκρανάσταση.…
Με το αριστερό ο ΓΣΑ, πάλευε μόνος του… ο Τάσσος

Με το αριστερό ο ΓΣΑ, πάλευε μόνος του… ο Τάσσος

Η επιστροφή του ΓΣΑ στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ συνοδεύτηκε με ήττα, 70-55 στη Λάρισα από τον…