• 5 Οκτωβρίου, 2024

Με το αριστερό ο ΓΣΑ, πάλευε μόνος του… ο Τάσσος

Με το αριστερό ο ΓΣΑ, πάλευε μόνος του… ο Τάσσος

Η επιστροφή του ΓΣΑ στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ συνοδεύτηκε με ήττα, 70-55 στη Λάρισα από τον Νέο Σύλλογο (ΝΕΣ), σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο Φώτης Τάσσος έμοιαζε να παλεύει μόνος του, έβαλε τους 25 από τους 55 πόντους της ομάδας του αλλά χωρίς περιφερειακό σουτ, η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου δεν θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλό.

Σε 9 τρίποντα ευστόχησαν οι Λαρισαίοι, σε κανένα οι «κυανόλευκοι»… Η πρώτη περίοδος ήταν ισορροπημένη, 14-13 με τον Τάσσο να έχει 7 πόντους και τον Παπούλιας άλλους 4. Στη συνέχεια, ο ΝΕΣ ξέφυγε και πήγε στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά, +12. Αυτό διότι οι παίκτες του ΓΣΑ πήγαν σε αρκετές ατομικές ενέργειες, βεβιασμένες στην επίθεση, ενώ κι αμυντικά δεν τα κατάφεραν δεχόμενοι τρία σουτ έξω από τα 6,75 και συνολικά 25 πόντους στη δεύτερη περίοδο.

Από εκεί και πέρα, η διαφορά δεν ανέβηκε άλλο, όμως ούτε κι έπεσε κάτω από τους πέντε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σκορ από τη γραμμή των ελευθέρων βολών στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τελευταίο κομμάτι ο Παπούλιας δεν σκόραρε καθόλου. Ο Κανατούλας έβαλε μία βολή στο 32’ και μετά πόντους για τον Αλμυρό έδωσε μόνο ο Τάσσος, τέσσερα δίποντα και μία βολή.

Πέρα από τον ψηλό και τον Παπούλια, θετική εικόνα παρουσίασε ο Κανατούλας!

Δεκάλεπτα: 14-13, 39-27, 53-45, 70-55.
ΝΕΣ Λάρισας (Θεοδωρόπουλος): Κοτρώτσιος 12, Γ. Σαριμπαλίδης 11 (3), Ζησούλης 12 (2), Βέρρος Κατσαρός, Ζιώγας 19 (3), Παπαθανασίου 2, Ιωαννίδης, Μπαντούκας, Παπαοικονόμου, Μακρίδης 9, Σιμόπουλος 5 (1).
ΓΣΑ (Στεργιόπουλος): Χατζόπουλος 2, Καραμανλής 2, Παπούλιας 17, Τόρης, Κανατούλας 7, Νάκος 2, Βαλαμούτης, Χατζής, Τάσσος 25.


Σχετικά Άρθρα

Αγχώθηκαν αλλά χαμογέλασαν τα κορίτσια του Αλμυρού (ρεπορτάζ/εικόνες)

Αγχώθηκαν αλλά χαμογέλασαν τα κορίτσια του Αλμυρού (ρεπορτάζ/εικόνες)

Αγχώθηκαν τα κορίτσια του ΓΣΑ αλλά στο τέλος χαμογέλασαν. Με 3-1 σετ νίκησαν τον ΓΣ Πασιαλή…
Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε του Αίαντα Σούρπης

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε του Αίαντα Σούρπης

Επιστροφή στις νίκες για τον Σαρακηνό που επιβλήθηκε 4-1 του Αίαντα Σούρπης. Ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά…
Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Χαμένο πέναλτι η Δήμητρα, γκολ ο Τοξότης

Η Δήμητρα ηττήθηκε στον Βόλο από τον Τοξότη με σκορ 1-0. Το ματς θα μπορούσε να…