• 5 Οκτωβρίου, 2024

Με τον αέρα του φαβορί ο Πρωτεσίλαος

Με τον αέρα του φαβορί ο Πρωτεσίλαος

Ως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής ο Πρωτεσίλαος καθώς διαθέτει έμπειρες μονάδες που κάνουν τη διαφορά, ενώ ο Θανάσης Βλαχόπουλος εγγυάται τη σωστή εκγύμναση και καθοδήγηση από τον πάγκο.

Ο Βολιώτης τεχνικός μάς ανέφερε ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία: «Οι περισσότεροι παίκτες έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα. Μου έκανε εντύπωση ο Κωστόπουλος ο οποίος είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά δεν έχασε ούτε μια προπόνηση! Κι άλλοι ποδοσφαιριστές επίσης. Καταλαβαίνω ότι ορισμένοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ειδικά στο χωριό τέτοια εποχή με τις ελιές, αλλά όλα κύλησαν εξαιρετικά και θεωρώ ότι προπονηθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι η δουλειά που κάναμε και η ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα θα φανεί στα γήπεδα. Το κλίμα είναι ιδανικό, το γήπεδο σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει με τη διοίκηση και είναι η άνοδος».

Εκτός από τον αμυντικό Κώστα Γκαμαλέτσο που ήταν πέρυσι στον Διαγόρα, τον αμυντικό Περικλή Ντίκα που έπαιζε στη Δάφνη Βόλου, τον μέσο Γιάννη Πρεμέτη από την Πελασγία και τον ντόπιο τερματοφύλακα Γιώργο Τίτα, τις τελευταίες ημέρες στο ρόστερ του Πρωτεσιλάου προστέθηκαν ο μέσος Γερογιάκομος από το Βαθύκοιλο και ο αμυντικός Φασόλας από τις Ράχες.


Σχετικά Άρθρα

Νέα πρόσωπα στο Αχίλλειο

Νέα πρόσωπα στο Αχίλλειο

Ο Αχιλλέας επιστρέφει στη Γ’ Τοπική και φιλοδοξεί να έχει μια καλή σεζόν, με νέο προπονητή…
Κ. Αρβανίτης: Ερώτηση στην Κομισιόν για τα κενά και τις στρεβλώσεις των ελέγχων του ελληνικού ΥΠΑΑΤ στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων

Κ. Αρβανίτης: Ερώτηση στην Κομισιόν για τα κενά και τις στρεβλώσεις των ελέγχων του ελληνικού ΥΠΑΑΤ…

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Αρβανίτη σχετικά με ερώτησή του στην Κομισιόν για διαδικασίες…
Η απάντηση του Δημάρχου Αλμυρού σχετικά με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών

Η απάντηση του Δημάρχου Αλμυρού σχετικά με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών

Από τον Δήμαρχο Αλμυρού κο Εσερίδη λάβαμε και δημοσιεύουμε: Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε τις πρόσφατες…