• 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τίμησε αθλητές κωπηλασίας που διακρίθηκαν σε αγώνες

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τίμησε αθλητές κωπηλασίας που διακρίθηκαν σε αγώνες

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ρήγα Φεραίου τίμησε, χθες, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 τέσσερις αθλητές της κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Βόλου & Αργοναύτες, οι οποίοι έχουν καταγωγή από τον Δήμο. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι:

  1. Αλεξίου Απόστολος με καταγωγή από το Βελεστίνο, ο οποίος κατέκτησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στην οκτάκωπο με πηδαλιούχο άνευ Εφήβων , την πέμπτη θέση στην τετράκωπο άνευ Εφήβων στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων, συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας, συμμετοχή στις προπονητικές δοκιμασίες της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.
  2. Κωνσταντινόπουλος Νικόλαος με καταγωγή από τον Ριζόμυλο, ο οποίος κατέκτησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024 την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ παίδων, διάκριση στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας, συμμετοχή στις προπονητικές δοκιμασίες της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.
  3. Μπάρδας Αθανάσιος με καταγωγή από τον Ριζόμυλο, ο οποίος κατέκτησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024 την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στην τετράκωπο με πηδαλιούχο εφήβων στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, δεύτερη θέση στην τετράκωπο άνευ Εφήβων στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πέμπτη θέση στην τετράκωπο άνευ Ανδρών,τρίτη θέση στην οκτάκωπο με πηδαλιούχο Εφήβων, πρώτες θέσεις στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2023, συμμετοχή στις προπονητικές προκρίσεις της Εθνικής Ομάδας,
  4. Χιώτης Γεώργιος με καταγωγή από το Βένετο, ο οποίες κατέκτησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024 την δεύτερη θέση στην τετράκωπο άνευ εφήβων, τρίτη θέση στο (1χ) σκιφ παίδων, πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων και πέμπτη θέση στην τετράκωπο άνευ Ανδρών στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας, συμμετοχή στις προπονητικές δοκιμασίες της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

Οι παραπάνω αθλητές, οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μετρούν πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα της κωπηλασίας, μεταδίδοντας σε όλους την αξία του αθλητισμού. Ο αθλητισμός θετικά σε όλες τις ηλικίες και ιδιαιτέρως στα παιδιά και τους εφήβους, καθώς συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση αθλητικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ταυτότητα.


Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία στο Βελεστίνο

Εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία στο Βελεστίνο

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024…
Μικροί και μεγάλοι στην αστροβραδιά στο Βελεστίνο

Μικροί και μεγάλοι στην αστροβραδιά στο Βελεστίνο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της αστροπαρατήρησης που διοργανώθηκε από τις Κοινωνικές Δομές του…
Ανοίγει το παζάρι του Βελεστίνου – Δεν θα λειτουργήσει λούνα παρκ

Ανοίγει το παζάρι του Βελεστίνου – Δεν θα λειτουργήσει λούνα παρκ

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινά η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Βελεστίνου, η οποία θα διαρκέσει έως…