• 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Στο Βασδέκειο, ο ΓΣΑ ήταν καταιγιστικός και με σκορ 5-1 έφθασε στη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο!

Όσο το σκορ ήταν στο 0-0, οι «κυανόλευκοι» είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με σουτ του Κλουκουτάρα στο 8’, τετ-α-τετ του Κρανά στο 15’ και σουτ του Σιόβα στο 22’: το πρώτο απέκρουσε ο Αβδελάς και έπειτα η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, το δεύτερο έφυγε ψηλά άουτ και το τρίτο εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της Δάφνης.

Στο 28’ το 0-1 όταν ο Κρανάς έκανε την πάσα, ο Κλουκουτάρας τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Αβδελά και σκόραρε σε κενή εστία. Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, με την Δάφνη να απειλεί λίγο πριν τη λήξη καθώς προσπάθεια του Κύπριου επιθετικού Καρεσίου πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο ΓΣΑ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους νεοφώτιστους και «καθάρισε» γρήγορα το ματς. Ο κορυφαίος Θέμης Τσιάτσιος ήταν ο δημιουργός του δευτέρου και του τρίτου τέρματος που σημείωσε ο Κώστας Σιόβας. Στο 52’ το γκολ με δυνατό σουτ του υψηλόσωμου επιθετικού από πλάγια θέση κατόπιν κάθετης πάσας του νεαρού Αλμυριώτη και στο 65’ το γκολ με πλασέ ύστερα από παράλληλο γύρισμα.

Το 0-4 θα μνημονεύεται για πολύ καιρό… Ο Ντόντα έκανε κοντρόλ της μπάλας με το στήθος στο ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής και από εκεί έπιασε γεμάτα το σουτ που κατευθύνθηκε …συστημένο στο παραθυράκι. Τέρμα σπάνιας ομορφιάς από τον κεντρικό αμυντικό του Αλμυρού!!!

Στο 80’ το 0-5 όταν ύστερα από κόρνερ, κεφαλιά του Σιόβα σταμάτησε στο δοκάρι και την μπάλα έσπρωξε στα δίχτυα ο Αλιάι σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα σε επίπεδο Α’ Τοπικής κατηγορίας!

Η Δάφνη μείωσε στο 90’: σε παράλληλο γύρισμα, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ντόντα, άλλαξε πορεία και κατέληξε εντός της εστίας.

Στη φωτογραφία, ο Γοδενόπουλος αποφεύγει τον Κογιάννη.

Δάφνη: Αβδελάς, Μπόλλας (55’ Μαρέδης), Ρουκάς, Βασιλείου, Παπούλιας, Κοντογεωργίου, Φ. Τσαρέλας, Κουτσώνας, Προτσίνης, Καρεσίου (72’ Δεμίρης), Κογιάννης (55’ Τερλεξής).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Τσάνιος, Καραγεωργόπουλος (65’ Πάνου), Αποστολίδης, Ντόντα, Πρίφτη (70’ Επίσκοπος), Κρανάς (65’ Χριστοφορίδης), Γοδενόπουλος (70’ Αλιάι), Κλουκουτάρας (65’ Φιλοσόγλου), Τσιάτσιος, Σιόβας.

*** Στα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια, ΑΕ 2002-Αγία Άννα 0-7 και Μυρμηδόνες-Τοξότης 2-0.


Σχετικά Άρθρα

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Δίκαιη επικράτηση για τους Μυρμηδόνες στον αγώνα απέναντι στον Τοξότη με σκορ 2-0 σήμερα στο γήπεδο…
Ουσιαστικός ο ΓΣΑ, χτύπησε στην κόντρα κι άρχισε με τριάρα τη νέα σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ουσιαστικός ο ΓΣΑ, χτύπησε στην κόντρα κι άρχισε με τριάρα τη νέα σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ιδανική πρεμιέρα για τον ΓΣΑ στο νέο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε 3-0 του Αστέρα, στο στάδιο του…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…