• 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύσταση Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και Στέγη Μητέρας-Παιδιού Δήμου Αλμυρού – Συγκρότηση επιτροπής Ισότητας

Σύσταση Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και Στέγη Μητέρας-Παιδιού Δήμου Αλμυρού – Συγκρότηση επιτροπής Ισότητας

Έναν νέο θεσμό στην υπηρεσία των πολιτών δημιουργεί η Δημοτική Αρχή Αλμυρού με την σύσταση Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και Στέγη Μητέρας-Παιδιού.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν επισκευές στο κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ όπου θα στεγαστεί η νέα αυτή δομή. Στην επιτροπή διαχείρισης προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος κ. Βούλγαρης, συμμετέχουν οι: κα Ράνια Γουρναροπούλου, κα Καζαντζή, κα Οικονόμου, κα Μπουκοβάλα και αναμένεται να προστεθούν και άλλοι εθελοντές. Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης διευκρίνισε ότι θα ενισχυθεί η προσπάθεια από το ταμείο του Δήμου και ότι η Δομή θα σταθεί αρωγός στην σίτιση 130 συμπολιτών μας από το Φιλόπτωχο του  Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Αναμένονται εξής πολλές δράσεις και εκδηλώσεις των εθελοντών της δομής οι οποίες θα ενισχύσουν την προσπάθεια όχι μόνο για την σίτιση, αλλά και ευρύτερα την ενίσχυση των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Η Επιτροπή Ισότητας δημιουργήθηκε από την προηγούμενη δημοτική Αρχή. Η σημερινή συγκροτεί με νέα μέλη την επιτροπή συνεχίζοντας τη δράση της.

Επικεφαλής θα είναι η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Σταυραντώνη και μέλη ο κ. Αρίδης Κωνσταντίνος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Σοφία Τσιάντου, η κα Ουρανία Γουρναροπούλου, την  Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού εκπροσωπεί ο κ. Χαράλαμπος Μπέκος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Αθανάσιο Χατζηκυριάκο, από τον Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού προτείνονται ως εκπρόσωποι του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην Δημοτική Επιτροπή Ισότητας, ως τακτικό μέλος η κ. Καλλιόπη Κουρκούμπα, με αναπληρωματικό μέλος την κ. Αικατερίνη Τέφογλου και τέλος συμμετάσχουν η υπάλληλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλμυρού, κα Αλεξία Σχουλή ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κ. Βάγια Καλοπήτα.


Σχετικά Άρθρα

Χρ. Μπουκώρος: 3 έως 4 εκατ. ευρώ για ενίσχυση επιχειρήσεων λόγω Daniel σε περιοχές που είχαν εξαιρεθεί

Χρ. Μπουκώρος: 3 έως 4 εκατ. ευρώ για ενίσχυση επιχειρήσεων λόγω Daniel σε περιοχές που είχαν…

Συνεχίζοντας τις επαφές του, προκειμένου να ενταχθούν περιοχές της Μαγνησίας, πληγείσες από τις καταστροφές Daniel, στο…
60 εκθέτες από την Θεσσαλία παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις

60 εκθέτες από την Θεσσαλία παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις

Η μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή στην εκθεσιακή δραστηριότητα που σηματοδοτεί και την επανέναρξη της τοπικής…
Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…