• 17 Ιουνίου, 2014

Άρχισαν τα όργανα… σήκω απ’ τη θέση σου – έκδοση 14/6/2014

Άρχισαν τα όργανα… σήκω απ’ τη θέση σου – έκδοση 14/6/2014

γράφει η Τσιντσίνη Βιβή

Προεδράρα μου!!!

Γιατί γκρινιάζεις, βρε, για τα ρεπορτάζ; Λες να τα φανταστήκαμε μόνοι μας; Εσύ, για τι τους πέρασες τους γονείς, φίλους και αθλητές της ομάδας; Δεν βλέπουν, δεν καταλαβαίνουν; Η ομάδα του «Λαού» δέχεται παράπονα και εμπιστεύεται την κρίση τους.

Όσο για τη συμπαράσταση που ζητάς, θα την έχεις, παρ’ ότι ξεχνάς να μας ενημερώσεις ή ακυρώνεις δήθεν εκδηλώσεις (τότε μάλλον δεν το έχει ανάγκη –άραγε- η ομάδα, οι γονείς, οι παίκτες) και καλείς μόνο τα καρντάσια σου.

Θα την έχεις τη συμπαράσταση γιατί, άσχετα με τη συμπεριφορά σου, προβάλουμε και στηρίζουμε το ίδιο όλες τις τοπικές ομάδες. Στο λέω ορμώμενη από τη θέση της παλιάς αθλήτριας και όχι της εκδότριας. Γιατί ως παλιά αθλήτρια του Γ.Σ.Α. Βόλου, ξέρω καλά τι σημαίνει να ελπίζεις και να προσπαθείς ατομικά, αλλά και μέσα από μια ομάδα, ξέρω καλά πόσο μια οργανωμένη διοίκηση μπορεί να αναδείξει την ομάδα σου και τον ίδιο ως αθλητή και να αποδώσουν οι κόποι σου.

Μετεκλογικά…

Η …παράσταση των εκλογών τελείωσε ή μάλλον μένει μια τελευταία πράξη με τον σχηματισμό της ομάδας διοίκησης από το νέο Δήμαρχο. Επιλογές πολλές και ενδιαφέρουσες.

Καταλαβαίνω γιατί ο νέος Δήμαρχος θέλει να δείξει πυγμή από την πρώτη ώρα… Το δύσκολο όμως είναι για τον απελθόντα… Πρέπει να είναι Δήμαρχος όλων μέχρι την τελευταία…

Η ψυχραιμία είναι σπορ για λίγους… και η γράφουσα δεν είναι δυστυχώς ανάμεσα στους πρωταθλητές… Φαίνεται ότι οι εκλογές θόλωσαν την κρίση πολλών και δεν ξεχωρίζουν τους φίλους από τους οχθρούς! Κρίμα!

Εκτός από αυτά που προσμένουμε από την επικεφαλής ομάδα του Δ.Σ., πολλά περιμένουμε και από την αντιπολίτευση. Εκεί θα δούμε ποιοι πραγματικά διεκδίκησαν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους, για να εργαστούν για την ευημερία όλων. Οι καλές ιδέες πρέπει να αξιοποιούνται από όπου και να έρχονται, αλλά και οι μειοψηφούσες ομάδες να ελέγχουν και να πιέζουν για το καλύτερο.

Ασθενοφόρο έχουμε…

Ασθενοφόρο έχουμε, περιστατικά έχουμε, δεκάδες χιλιάδες κόσμο στην περιοχή μας το καλοκαίρι έχουμε… οδηγούς για τα ασθενοφόρα ΔΕΝ έχουμε… Γράφουμε, ξανα-γράφουμε, υπογράφουμε, φωτογραφίζουμε… κάνουμε ρεπορτάζ… τι θα γίνει με τους οδηγούς των ασθενοφόρων μας;;; Αλήθεια αφού εξέπνευσε η προθεσμία της απόσπασης, εκτός από τον αρχισυντάκτη μας, τηλεφώνησε κάποιος αιρετός να μάθει αν επιστρέφουν οι οδηγοί που μας δανείστηκαν; Ήδη τους ξαναμοίρασαν αλλού…

Καιρός για δουλειά

Όλοι πρέπει να εργαστούμε από τις θέσεις που έχουμε την επόμενη πενταετία. Να προσφέρουμε οι επαγγελματίες καλά προϊόντα στους συντοπίτες μας, σε προσιτές τιμές, να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, να συμμετέχουμε σε εθελοντικές δράσεις, σε δημοτικά συμβούλια.

Για περάστε… για περάστε, διασκεδάστε και θαυμάστε

Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας… Παραδοσιακά γίνονται πολλές εκδηλώσεις στα χωριά μας του Αλμυρού. Οι ετεροδημότες κάθε χρόνο τιμούν τους συλλόγους που τις διοργανώνουν. Μήπως προλαβαίνουμε φέτος να μην τις αφήσουμε «ορφανές»; Μήπως αν διαφημίζαμε κάποιες πιο οργανωμένες ως Δήμος φέρναμε επισκέπτες, για τις ωραίες βραδιές στις παραλίες μας, αλλά και στις πανέμορφες δροσερές πλατείες των χωριών της Όθρυος; Οι αθλητικοί σύλλογοι που επιχειρούν με εξορμήσεις, αλλά και με τα δικά τους λαϊκά γλέντια, μπορούν επίσης να προσελκύσουν επισκέπτες. Οι επαγγελματίες έχουν ανάγκη της προβολής του τόπου.

Αφιερωμένο εξαιρετικά

Στο ευρύ πολιτικό σκηνικό του Αλμυρού… και στην ομάδα του «Λαού» αφιερώνω το άσμα… «άρχισαν τα όργανα, σήκω απ’ τη θέση σου…»! Αλμυρός dance fever! Καλή μας πενταετία!

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…