• 11 Ιανουαρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 11-1-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 11-1-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Ακρίβεια, δημόσια ασφάλεια, υγεία: Τα επόμενα βήματα σε τρεις κυβερνητικές προτεραιότητες

Αν και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην κυβερνητική πρόταση για την ισότητα στον γάμο, μέσα από την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού αναδείχθηκαν με πολύ σαφή τρόπο τα επόμενα βήματα σε τρεις μείζονες προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής: Τη δημόσια ασφάλεια, την Υγεία και φυσικά τη διαρκή πρόκληση της αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Ο ελληνικός στρατός παρέλαβε 393 αμερικανικά τεθωρακισμένα τροχοφόρα Μ11 17 Guardian

Τα τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης Μ11 17 εντάσσονται στις Μονάδες του Στρατού Ξήρας στον Έβρο με βάση το χρονοδιάγραμμα και ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αμυντική θωράκιση της χώρας μας.

Νέοι βομβαρδισμοί στη Γάζα – Διπλωματικός μαραθώνιος Μπλίνκεν για αποφυγή περαιτέρω ανάφλεξης

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία σφυροκοπεί σήμερα το πρωί τη νότια Λωρίδα της Γάζας, καθώς ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει στην Αίγυπτο την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή, με σκοπό να αποτραπεί περαιτέρω εξάπλωση του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.

Μέγαρα: Είχε ξυλοκοπηθεί ξανά ο 4χρονος που διασωληνώθηκε – Άφαντος ο σύντροφος της μητέρας

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένο το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Μέγαρα  από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.

Πώς είδε η αγορά τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Καινούρια δεδομένα στη λειτουργία της αγοράς και στα ράφια των σούπερ μάρκετ φέρνει η νέα δέσμη μέτρων κατά της ακρίβειας που ανακοίνωσε την Τετάρτη η κυβέρνηση, με στελέχη της αγοράς και του λιανεμπορίου, μιλώντας στο CNN Greece, να τα αποτιμούν θετικά.

Νέα στοχευμένη στήριξη ανέργων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες – Ποιους αφορά, τι περιλαμβάνει

Οι αιτήσεις του νέου ειδικού βοηθήματος θα ξεκινήσουν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι οφελούμενοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 18.000.

Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Ασθένειας: Όλα τα επιδόματα – Πότε ξεκινάει η εφαρμογή τους

Εμφαση θα δοθεί στις παροχές ασθένειας, μητρότητας, εργατικού ατυχήματος, αλλά και αναπηρίας, όπως και στα έξοδα κηδείας.

Τσουνάμι 3 μέτρων έφθασε σε πυρηνικό σταθμό μετά τον σεισμό της 1ης Ιανουαρίου

Κύματα ύψους μέχρι τρία μέτρα έφθασαν σε πυρηνικό σταθμό της Ιαπωνίας στη διάρκεια του τσουνάμι που ακολούθησε τον καταστροφικό σεισμό της 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με την εταιρεία που εξασφαλίζει τη λειτουργία του σταθμού, η οποία υπογράμμισε ωστόσο ότι δεν σημειώθηκαν ζημιές.

Βόλος: Γυναίκα πάτησε λινκ σε μήνυμα και έχασε 1200 €

Θύμα απάτης έπεσε μια 30χρονη γυναίκα κάτοικος Βόλου, η οποία έκανε το λάθος να πατήσει λινκ στο κινητό, δήθεν ελληνικής συστημικής τράπεζας και το βράδυ της ίδιας ημέρας έλαβε μήνυμα ότι τα χρήματα που είχε σε λογαριασμό της, είχαν κάνει «φτερά».

Οικογενειακή τραγωδία που κατέληξε σε έγκλημα – Σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Τα εφιαλτικά χρόνια της 18χρονης και οι εκβιασμοί που όπλισαν το χέρι του 50χρονου πατέρα- Το «ραντεβού θανάτου» στα Αστέρια Αγριάς στον 33χρονο κουνιάδο του

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο Λεφόκαστρο

Στη θάλασσα βρέθηκε ένα όχημα, στην περιοχή του Λεφόκαστρου, χθες τις βραδινές ώρες, όπως ενημερώθηκε και η Λιμενική Αρχή Βόλου.

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Νομοσχέδιο χωρίς κομματική πειθαρχία ανήγγειλε ο Μητσοτάκης – Τι προβλέπει

Την απόφαση να μην υπάρξει καμία κομματική πειθαρχία, ούτε στους βουλευτές ούτε και στους Υπουργούς σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά.

Σε συλλογικά σχήματα προσεχώς το αγροτικό πετρέλαιο, μαζί και η απαλλαγή από ΦΠΑ για κατασκευή κτηρίων

Αέρα στα πανιά των ολιγομελών Ομάδων Παραγωγών οι οποίες εξομοιώνονται με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις οι οποίες ανήκουν απ’ ευθείας σε φυσικά πρόσωπα, προσφέρει το υπό διαβούλευση (μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου) νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο οποίο περιλαμβάνονται μια σειρά από διευκολύνσεις υπέρ των συλλογικών σχημάτων του αγροτικού χώρου.

Υπεγράφη ΚΥΑ για αλλαγή καθεστώτος χορήγησης ΑΜΚΑ, τι αναφέρει για εργάτες γης

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση συνολικά εννέα (9) συναρμόδιων Υπουργείων η οποία ορίζει το νέο καθεστώς χορήγησης Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του.

Χρ. Τριαντόπουλος: Παρουσιάστηκαν οι διατάξεις για το Thessaly Pass, τη ρύθμιση του αγροτικού ρεύματος και τα σχήματα στήριξης επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων στη Θεσσαλία

Σήμερα η διυπουργική στην Καρδίτσα για την ανασυγκρότηση του Θεσσαλικού κάμπου – Τετραήμερη περιοδεία Αυγενάκη στη Θεσσαλία

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 17-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 17-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 17…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 16-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 16-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 16…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τρίτη 15-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τρίτη 15-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 15…