• 29 Οκτωβρίου, 2023

Πήραν βαθμό στο Στεφανοβίκειο οι Μυρμηδόνες

Πήραν βαθμό στο Στεφανοβίκειο οι Μυρμηδόνες

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν από το Στεφανοβίκειο οι Μυρμηδόνες. Ο Σαββίδης με διπλή προσπάθεια στο 57ο λεπτό, σε γύρισμα του Σπ. Καραπλιάγκου, άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα και η ισοφάριση έγινε με πλασέ του Χρήστου Κλουκουτάρα στο 70ό.

Για τον Διαγόρα, δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά με τους Τζέκα, Κ. Καραπλιάγκου, τα σουτ των οποίων απέκρουσε ο Τούντορ, ενώ για τους Πλατανιώτες, μετά το 1-1, κεφαλιές των Κατσαβριά, Μάντζαρη δεν έγιναν γκολ, η μία αποκρούστηκε από αμυντικό πάνω στη γραμμή, η δεύτερη έφυγε άουτ.

Διαγόρας: Ξανθάς, Ψάρρας (82’ Μεϊντάνι), Σιαμέτης (72’ Μπαλούλης), Δήμου, Σάκκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Τζέκα, Χριστοδούλου (46’ Ακριτίδης), Γιαννιός, Κ. Καραπλιάγκος (85’ Αγκαλίου), Σαββίδης.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Μπίνας (60’ Τσόγκας), Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Χριστέλος, Κλουκουτάρας, Τίτου (80’ Τσέργας), Τόπας (70’ Μπένος), Μακρής, Βούλγαρης (60’ Μάντζαρης).


Σχετικά Άρθρα

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…
Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

To 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου του 2024, είχε…
Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…