• 8 Απριλίου, 2023

Προσήχθη αλλοδαπός μετά από καταγγελία γυναικών ότι τις απείλησε με όπλο στο Κέντρο του Αλμυρού

Προσήχθη αλλοδαπός μετά από καταγγελία γυναικών ότι τις απείλησε με όπλο στο Κέντρο του Αλμυρού

Ότι στους έστησαν φάρσα νόμισαν συμπολίτισσές μας όταν είδαν στο κέντρο του Αλμυρού, στις τέσσερις το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου, αλλοδαπό να τους σημαδεύει με αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο.
Πιο συγκεκριμένα οι δυο κυρίες όπως αποχωρούσαν από σημείο που βρίσκεται στο κέντρο του Αλμυρού, ένας 21χρονος αλλοδαπός φαίνεται ότι πρόταξε προς το μέρος τους από το απέναντι πεζοδρόμιο αντικείμενο που έμοιαζε με πιστόλι.
Οι γυναίκες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, μισο-σοβαρά, μισο-αστεία, συνέχισαν την πορεία τους σε παρακείμενη οδό όπου συνάντησαν γνωστές τους. Λίγο αργότερα βρέθηκαν στην ίδια οδό ο αλλοδαπός με έναν φίλο του όπου και πάλι, ο ίδιος έβγαλε από την τσέπη του το αντικείμενο και το προέταξε προς τις τέσσερις (πλέον) γυναίκες. Και πάλι η εντύπωση των γυναικών ήταν ότι επρόκειτο για όπλο.

Συμπολίτες μας κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα ο 21χρονος προσήχθη από την κεντρική πλατεία στο Α.Τ. Αλμυρού, όπου όμως δεν βρέθηκε επάνω του αντικείμενο που ομοίαζε με τις περιγραφές και με τις κατά το νόμο διαδικασίες αφέθηκε ελεύθερος.