• 16 Μαρτίου, 2023

Νέος διαγωνισμός για την επίστρωση δαπέδου στο στάδιο – Επιλογή αναδόχου για το Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας

Νέος διαγωνισμός για την επίστρωση δαπέδου στο στάδιο – Επιλογή αναδόχου για το Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας

Το έργο με τίτλο «Επίστρωση δαπέδου στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού» (η τοποθέτηση ταρτάν) εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με απόφαση ένταξης και προϋπολογισμό 470.000 ευρώ. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ενέκρινε τη σύμβαση εκτέλεσης με ανάδοχο για την ολοκλήρωση και περαίωση του έργου σε δώδεκα μήνες, δηλαδή μέχρι τις 3-6-2023. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 ο ανάδοχος αιτήθηκε την διάλυση της σύμβασης η οποία απορρίφθηκε κι έκτοτε υπεβλήθη ένσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Η Αποκεντρωμένη έχει ζητήσει γνωμοδότηση του περιφερειακού τεχνικού συμβουλίου δημοσιών έργων η οποία εκκρεμεί και όπως είπε ο κος Χατζηκυριάκος, προβλέπει ότι θα υπάρξει μεγάλη χρονοκαθυστέρηση στην όλη διαδικασία. Κατόπιν αυτών, εισηγήθηκε τη λύση της εν λόγω εργολαβικής σύμβασης, κάτι που το Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα.

Έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού
Την πρόσληψη τακτικού προσωπικού στον Δήμο Αλμυρού, στο πλαίσιο ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2023 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού. Πρόκειται για προσλήψεις Α) ΠΕ Διοικητικός, Β) ΠΕ Κτηνιάτρων, Γ) ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, Δ) ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών Έργων Υποδομής. Η δαπάνη των αποδοχών του ανωτέρω προσωπικού θα βαρύνει τους παρακάτω Κ.Α. του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2023 στους οποίους έχει προβλεφθεί σχετική πίστωση.

Επιλογή αναδόχου για το Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας
Ο Δήμαρχος Αλμυρού κήρυξε Διαδικασία Διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη Δημοσίευση για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στο περιβαλλοντικό πάρκο της τοπικής κοινότητας Ανάβρας, Δήμου Αλμυρού» προϋπολογισμού 95.403,23 Ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.). Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: Χωματουργικές εργασίες, σκυροδέματα-ξυλότυποι–οπλισμοί και τεχνικά έργα. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 23-3-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. Η συνολική προθεσμία του έργου, ορίζεται σε πέντε μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Δεύτερη έδρα του Ολυμπιακού το στάδιο Αλμυρού

Δεύτερη έδρα του Ολυμπιακού το στάδιο Αλμυρού

Ο Ολυμπιακός Βόλου δήλωσε ως δεύτερη έδρα του το στάδιο Αλμυρού για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.…
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο του ταρτάν και νέου στεγάστρου στο στάδιο Αλμυρού

Δημοπρατείται το μεγάλο έργο του ταρτάν και νέου στεγάστρου στο στάδιο Αλμυρού

Εντός των προσεχών ημερών δημοπρατείται το μεγάλο έργο της επίστρωσης ταρτάν στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» του…