• 18 Δεκεμβρίου, 2022

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την πρώτη επιτυχία των Μικροθηβών στη Β’ Τοπική

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την πρώτη επιτυχία των Μικροθηβών στη Β’ Τοπική

Έσπασε το ρόδι στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής ο ΑΣ Μικροθηβών! Για την 6η αγωνιστική έπαιξε σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του ΕΑΚ κόντρα στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, κέρδισε 0-1 και οι παίκτες του Θανάση Γκόλια πανηγύρισαν νίκη για πρώτη φορά!

Το γκολ σημειώθηκε στο 65ο λεπτό με εύστοχο πλασέ του Νίκου Βέτσικα -η απουσία του οποίου «πλήγωσε» την ομάδα του στα προηγούμενα ματς- σε δημιουργία του Μάριου Καλέμι ο οποίος πέρασε υπέροχη κάθετη και τον έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με πλασέ του Βέτσικα στο 5’ και σουτ του Πορταρίτη στο 10’ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ιάσονα, ενώ σε μια άλλη καλή στιγμή, ο Κυριέρης από ευνοϊκό σημείο δεν είχε ιδανικό τελείωμα.

Ο Ιάσων δημιούργησε τις δικές του φάσεις για να σκοράρει, στο α’ μέρος με μια σκαφτή σέντρα-σουτ του Καραβούλια που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο και στην επανάληψη με τους Βέτσικα, Αϊδινή. Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση απέκρουσε ο Καρλάφτης ενώ ήταν τραυματισμένος και μετά έγινε αναγκαστική αλλαγή.  Προς το φινάλε, σε παράλληλο γύρισμα του Βέτσικα, ο Παπανικολόπουλος δεν βρήκε την μπάλα μπροστά στην εστία.

Ιάσων Άλλης Μεριάς: Αναστασίου, Χόντος, Παναγιωτίδης, Τσιτσιρίκης, Καραβούλιας (60’ Ιντζόγλου), Πασχάλης, Στατήρας (75’ Λαλόπουλος), Τσίγγας, Τσομίδης (75’ Τσινίκας), Βέτσικας (60’ Ροδοβίτης), Μπάλλας (46’ Αϊδινής).
ΑΣ Μικροθηβών: Καρλάφτης (70’ Σχώρης), Γκόλιας, Παπαχρήστος (90’ Ν. Καλέμι), Λανάι, Παπανίκος, Πορταρίτης, Κυριέρης (90’ Τοκαλής), Σκαρλάτος, Νιφόρος (40’ Παπανικολόπουλος), Μ. Καλέμι, Ν. Βέτσικας (90’ Θ. Γκαραβέλας).

Τα αποτελέσματα της Β’ Τοπικής, 6η αγωνιστική, είναι:
Ιάσων-Μικροθήβες…0-1
Άνθ. Γαζής-Διαγόρας…3-0
Δάφνη-Σκιάθος…0-2
Μυρμιδόνες-Αστέρας…0-1
Σκόπελος-Πανιώνιος…3-0
Αγία Παρασκευή-ΑΠΟΒ…1-0

Βαθμολογία: Αστέρας 16, Σκιάθος 13, Πανιώνιος 9, ΑΠΟΒ 9, Μυρμιδόνες 9, Σκόπελος 7, Ιάσων 7, Αγ. Παρασκευή 7, Άνθ. Γαζής 7, Διαγόρας 6, Μικροθήβες 5, Δάφνη 3. Σημ: Σκιάθος, Σκόπελος, Δάφνη, Διαγόρας έχουν έναν αγώνα λιγότερο


Σχετικά Άρθρα

Απονομές και πανηγυρισμοί για τους πρωταθλητές του ΑΣ Μικροθηβών / φωτορεπορτάζ

Απονομές και πανηγυρισμοί για τους πρωταθλητές του ΑΣ Μικροθηβών / φωτορεπορτάζ

Ο επίλογος στη γιορτή του Α.Σ. Μικροθηβών γράφτηκε με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου…
Η γιορτή του ΑΣ Μικροθηβών για την κατάκτηση του τίτλου / Εικόνες από τον αγώνα με τους παλαίμαχους

Η γιορτή του ΑΣ Μικροθηβών για την κατάκτηση του τίτλου / Εικόνες από τον αγώνα με…

Το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαΐου, η μεγάλη οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών μαζεύτηκε στο γήπεδο…
Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Η διαδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών στο τοπικό μας ποδόσφαιρο έχει συμπληρώσει σαράντα χρόνια αλλά ο…