• 6 Νοεμβρίου, 2022

Τέσσερα γκολ ο Αχιλλέας και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Τέσσερα γκολ ο Αχιλλέας και  πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Πρώτο επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν για τον Αχιλλέα και νίκη 4-2 επί των Άνω Λεχωνίων για τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Η ομάδα του παίκτη-προπονητή Θανάση Κατσαβριά είχε πολύ καλή παρουσία για 60 λεπτά, ενώ σημείωσε όλα τα γκολ της μέχρι το 35ο λεπτό!

Το 1-0 ο Μαλλιαρός με πλασέ σε φάση που ξεκίνησε με βολέ του Τίτα και συνεχίστηκε με κεφαλιά-πάσα του Κλίντον (7ο λεπτό). Ο Κατσαβριάς σέντραρε και ο Κλίντον σκόραρε για το 2-0 (13΄), ενώ το τρίτο γκολ σημειώθηκε με κεφαλιά του Βασίλη Μόσχου (25’). Ο μικρός Θάνος Παναγιώτου με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής το 4-0. Αρκετές ευκαιρίες για την ομάδα του Αχιλλείου στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Τίτας απέκρουσε πέναλτι του Επιτροπάκη και τα Άνω Λεχώνια μείωσαν στο φινάλε της αναμέτρησης με δύο γκολ του Μυλωνά, στο 70ό και 85ο λεπτό. Το δεύτερο μάλιστα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι δύο ομάδες θα τα …ξαναπούν στη Γ’ Τοπική  που αρχίζει στις 18-19 του μηνός, ενώ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Αχιλλέας θα παίξει εντός έδρας με την περσινή φιναλίστ Αγία Άννα.

Αχιλλέας: Τίτας,  Μόσχος (70’ Κ. Μουζουράκης), Μαλλιαρός (80’ Βαζούρας), Τσοκάρας, Μπεζάτης, Καμόσος (80’ Αθ. Παναγιώτου), Θ. Παναγιώτου, Τσεκούρας (57’ Αλ. Μουζουράκης), Κατσιαβριάς, Κλίντον (80’ Κωστόπουλος), Αλντίν.
Άνω Λεχώνια: Νικόλαρος (46’ Τσιότας), Μπακογιάννης (75’ Μαρούλης), Χατζής, Φλώρος, Νταφόπουλος, Τσιαχτίρης (46’ Σεγδίτσας), Ξενάκης, Μαρκόπουλος (25’ λ.τρ. Βογιατζής), Τουφεξής, Επιτροπάκης, Αναστασίου (50’ Μυλωνάς).


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…