• 25 Αυγούστου, 2022

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το 7ο τουρνουά «Αποστόλης Πλασταράς»

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το 7ο τουρνουά «Αποστόλης Πλασταράς»

Για ακόμη μία χρονιά, έβδομη στη σειρά, οι Παλαίμαχοι του ΓΣ Αλμυρού και ο Αχιλλέας Αχιλλείου τίμησαν τη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά, διοργανώνοντας φιλικό τουρνουά. Συμμετείχε και η ομάδα των Επιλέκτων Θεσσαλίας που κάθε καλοκαίρι τέτοια εποχή, αποδέχεται με θέρμη και συνέπεια το κάλεσμα. Οι αγώνες έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 24 Αυγούστου στο γήπεδο του χωριού που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου σπουδαίου ποδοσφαιριστή της περιοχής μας.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα διάρκειας ενός ημιχρόνου, ο Αχιλλέας επικράτησε 2-1 των Επιλέκτων. Δύο γκολ σημείωσε ο Κλίντον για τον σύλλογο του Αχιλλείου, ο Τσότσος με πέναλτι για τους αντιπάλους…

Ακολούθησε αναμέτρηση μεταξύ των Παλαιμάχων ΓΣΑ και των Επιλέκτων. Ο Τζοβάρας με κεφαλιά το 1-0, ο Μαλανδρίνος το 2-0, ωστόσο οι παίκτες του Αλμυρού έκαναν αντεπίθεση διαρκείας βγάζοντας πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο Κοντογεωργάκης με κεφαλιά μείωσε ύστερα από σέντρα ακριβείας του Αποστόλη Καραδήμου, ο Παρίσης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αφού μετά το γκολ έληξε το ματς.

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα, ο Κλίντον «καθάρισε» για τον Αχιλλέα, πέτυχε και τα δύο τέρματα στο 2-0 επί του Αλμυρού, το πρώτο μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Μαρούλη. Τέσσερα γκολ για τον Κλίντον που σίγουρα αποτελεί σημαντική ενίσχυση για τον Αχιλλέα και δεν αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο τουρνουά αλλά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής όπου οι «κυανόλευκοι» θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις. Είδαμε ωραίες κι αμφίρροπες αναμετρήσεις, ενώ όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΘ, κος Δημήτρης Βελάνης «τρεις-τέσσερις Παλαίμαχοι θα είχαν άνετα ένα ημίχρονο στο τοπικό πρωτάθλημα»!

Για τον Αχιλλέα αγωνίστηκαν οι Σιαφάκας, Κωστόπουλος, Μπεζάτης, Αλντίν, Λοΐζος, Μαρούλης, Καμόσος, Τσεκούρας, Θ. Παναγιώτου, Κατσιαβριάς, Κλίντον, Αθ. Παναγιώτου, Μόσχος, Ντόναλντ, Νιφορόπουλος, Μουζουράκης, Τσουκάρας.
Για τη Μικτή Επιλέκτων Θεσσαλίας οι Κοκαλάρας, Τόλιας, Κουλαξής, Καρδιτσιώτης, Μάνος, Κλήμης, Τσουρέλης, Τσότσος, Βαγενάς, Αναδιώτης, Στέλιος, Μουσιάρης, Πελεκάνος, Νάκας, Μπουτίνας, Μαλανδρίνος, Ρακιτζόγλου, Τζοβάρας, με προπονητή τον Αραβανόπουλο.
Για τους Παλαιμάχους ΓΣΑ οι Κορδίστας, Γκρίνιας, Καραδήμος, Τουραλιάς, Κοντογεωργάκης, Μάτζαρης, Φωτιάδης, Κωτούλας, Παρίσης, Χατζηδημητρίου, Αϊβαλιώτης, Ραχιώτης, Θυμιάκος, Κυριάκος και Θανάσης Κωστούλας.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ο Λεωνίδας Κωτούλας μίλησε προς όλους τους συμμετέχοντες εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για το γεγονός ότι βρέθηκαν στο γήπεδο Αχιλλείου τιμώντας τη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά. «Μακάρι να είμαστε όλοι καλά ώστε να μαζευτούμε εδώ και του χρόνου, εμείς οι Παλαίμαχοι του ΓΣΑ και γενικότερα ο ΓΣ Αλμυρού πάντα θυμόμαστε τον Αποστόλη και πάντα θα διοργανώνουμε αυτό το τουρνουά» είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας το σύνθημα στη συνέχεια για μάζωξη στην ταβέρνα «Αχίλλειο» όπου οι Παλαίμαχοι είχαν την ευκαιρία να τα πούνε με φαγητό και ποτό εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ “ΛΑΟΥ”, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…