• 18 Ιουνίου, 2022

Μεγάλος αγώνας Παλαιμάχων σήμερα στο στάδιο Αλμυρού

Μεγάλος αγώνας Παλαιμάχων σήμερα στο στάδιο Αλμυρού

Παλαίμαχοι ΓΣ Αλμυρού και Παλαίμαχοι ΑΕΚ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού αγώνα τους όταν η κερκίδα του σταδίου «Αθανάσιος Ραγάζος» είχε γεμίσει ασφυκτικά, η αναμέτρηση θα γίνει και φέτος, σήμερα 18 Ιουνίου και ώρα 17:45.

Οι Αλμυριώτες αθλητές που τίμησαν τη φανέλα με τον «Δισκοβόλο» στο στήθος θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα Παλαιμάχων της Ένωσης που θα ταξιδέψει στη Μαγνησία για τη διεξαγωγή αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα στη μνήμη του Γιώργου Νανά. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής μας.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΓΣΑ έχει ετοιμάσει ειδική φανέλα σε κάδρο που θα δοθεί στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Νανά, ενώ στους καλεσμένους από την Αθήνα θα δοθεί φανέλα στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη ο οποίος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε ταξιδέψει πέρυσι στον Αλμυρό λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί βραβεύσεις: στον Τάκη Νανά ο οποίος υπήρξε αθλητής και παράγοντας στον ΓΣΑ, στον Τάκη Καρπέτη ο οποίος τίμησε, ξεχώρισε, με την κυανόλευκη φανέλα για πολλά χρόνια και μετά διετέλεσε γενικός αρχηγός και στον Δημοσθένη Νταόπουλο από την Σούρπη. Πρόθεση των Παλαιμάχων του ΓΣΑ είναι να τιμήσουν τον Βίκτωρα Κοντονάτσιο για τη μεγάλη του προσφορά στην καταγραφή της ιστορίας του συλλόγου και της πόλης του Αλμυρού.

Στην αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκονται γνωστά ονόματα της Ένωσης όπως οι Ντανιέλ Μπατίστα, Κοπιτσής, Καραγκιοζόπουλος, Βλάχος, Ατματζίδης κι άλλοι πολλοί… Μετά την αναμέτρηση θα δοθεί γεύμα προς τιμήν των φιλοξενουμένων της ΑΕΚ.

Εκ μέρους του ΓΣΑ, ο πρόεδρος Λεωνίδας Κωτούλας απηύθυνε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού και των γύρω περιοχών ώστε να γεμίσει το στάδιο «για να χαρεί μία ωραία γιορτή του ποδοσφαίρου που θέλουμε να την καταστήσουμε θεσμό για τον Αλμυρό και κυρίως, να συμβάλει με τον τρόπο του, με την αγορά εισιτηρίου, στον καλό, φιλανθρωπικό σκοπό» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχετικά Άρθρα

Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Στο τέλος οι Μυρμηδόνες έχασαν το διπλό στην Αγριά

Έξι γκολ στο γήπεδο της Αγριάς όπου οι Μυρμηδόνες έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια μεγάλη…
Ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο από τον Ρήγα

Ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο από τον Ρήγα

Με ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο, ο Ρήγας Φεραίος «καθάρισε» το παιχνίδι με την ΑΕ…
Θρίαμβος για Σαρακηνό στο ντέρμπι της πρεμιέρας!

Θρίαμβος για Σαρακηνό στο ντέρμπι της πρεμιέρας!

Στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας, ο Σαρακηνός επιβλήθηκε 4-2 του Πυράσου κι έδειξε ότι φέτος φτιάχθηκε…