• 7 Ιουνίου, 2022

Αλμυρός: Άγρια επίθεση σκύλου έστειλε γυναίκα στο Νοσοκομείο – Τρία ακόμη περιστατικά σε μια μέρα

Αλμυρός: Άγρια επίθεση σκύλου έστειλε γυναίκα στο Νοσοκομείο – Τρία ακόμη περιστατικά σε μια μέρα

Φρικτές στιγμές έζησε ηλικιωμένη γυναίκα στον Αλμυρό, σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου στις 7 το πρωί, όταν της επιτέθηκε σκύλος, πίσω από τα ΚΤΕΛ Αλμυρού, καταφέρνοντας 20 δαγκώματα σε όλο της το σώμα -κατά τις μαρτυρίες περιοίκων.

Μάρτυρας του συμβάντος έγινε υπάλληλος delivery του Αλμυρού, ο οποίος βρήκε τη γυναίκα μέσα στο αίμα και παλεύοντας να ξεφύγει. Στην προσπάθειά του να διώξει το ζώο και να τη βοηθήσει, το σκυλί τραυμάτισε και τον ίδιο στο πόδι.

Περίοικοι και ο υπάλληλος delivery, ενημέρωσαν το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και τις υπόλοιπες Αρχές, ενώ στη συνδρομή της τραυματισμένης και σοκαρισμένης γυναίκας έσπευσαν και οι υπάλληλοι του “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Αλμυρού. Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μετά τις πρώτες βοήθειες, η γυναίκα διεκομίσθη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Πολίτης καταγγέλει στο “Λαό” ότι “από τη γειτονιά μας, πλέον διώχνουμε τους περαστικούς, με παιδιά ή με ποδήλατα, γιατί κινδυνεύουν από τις αγέλες…. “να μη περάσετε εδώ με το παιδί” τους λέμε…

Μόνο σήμερα Τρίτη, εκτός της νοσηλευόμενης και του υπαλλήλου delivery, σε δυο ακόμη περιπτώσεις, σκυλιά δάγκωσαν δυο γυναίκες, οι οποίες απευθύνθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για τις πρώτες βοήθειες, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένες. Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας η μια απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, με σκοπό την καταγγελία του συμβάντος.

(η φωτογραφία είναι αρχείου)