• 23 Απριλίου, 2022

Αλμυριώτες σε παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου στη Μαγιόρκα!

Αλμυριώτες σε παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου στη Μαγιόρκα!

Η ομάδα της χώρας μας που θα λάβει μέρος στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5×5 Κυβερνητικών Υπηρεσιών απαρτίζεται από γνωστούς της τοπικής μας κοινωνίας! Έξι άτομα από τον Αλμυρό, ένα από τη Νέα Αγχίαλο και τρία από τον Βόλο!

Συγκεκριμένα, ας αναφέρουμε λίγα λόγια για αυτή τη διοργάνωση που σίγουρα δεν θα έχετε ακουστά… Πρόκειται για πρωτάθλημα που θα γίνει στη Μαγιόρκα, στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας το διάστημα 12 έως 16 Μαΐου. Συμμετέχουν ομάδες απ’ όλον τον κόσμο σε αγώνες 5×5 και 7×7, υπάρχουν διάφορες ηλικιακά κατηγορίες. Είναι αθλητές που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες, σε Υπουργεία, σε υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης, υγείας, Δήμους. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως πρόπερσι είχαν λάβει μέρος ομάδες από 45 χώρες καθώς οι αθλούμενοι συνδυάζουν ποδόσφαιρο με διασκέδαση σε ένα υπέροχο νησί. Το φετινό τουρνουά θα λάβει χώρα στο αθλητικό κέντρο της περιοχής Σάντα Πόνσα, περίπου είκοσι χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Πάλμα, σε γήπεδα μια ανάσα από την παραλία με τους φοίνικες και τη χρυσή αμμουδιά.

Η δική μας ομάδα λοιπόν αποτελείται από τους Λευτέρη Αναδιώτη, Γρηγόρη Σιούτη, Σάκη Βουλτσίδη, Ανδρέα Παπαδάκη, Αχιλλέα Χουβαρδά, Δημήτρη Καραγιώργο, Χρήστο Γρούνα και οι ιδιώτες-μη ένστολοι (που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν και δήλωσαν) είναι ο Θανάσης Κωστούλας, ο Αργύρης Κυριάκος και Δημήτρης Κοντογεωργάκης. Ονόματα γνωστά στους φιλάθλους, και όχι μόνο, του Αλμυρού που θα αγωνιστούν στην κατηγορία 40+ με την ονομασία IPA Greece.

Κατόπιν ειδικής έγκρισης που έλαβε η ομάδα από το παράρτημα Ελλάδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, φέρει το συγκεκριμένο όνομα που …μεταφράζεται σε International Police Association Greece. Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε ο κ. Αναδιώτης, το τελευταίο δίμηνο έχουν εντατικοποιηθεί οι προπονήσεις ώστε η μαγνησιώτικη αποστολή να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα γήπεδα της Μαγιόρκα!


Σχετικά Άρθρα

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Ο δεκάλογος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το νησί των Σποράδων Η Αλόννησος αποτέλεσε τον 2ο σταθμό…
Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Αίας κερδίζοντας 3-1 την νεοφώτιστη Δάφνη με ανατροπή…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…