• 16 Απριλίου, 2022

Έγραψε ιστορία το βόλεϊ του ΓΣΑ με την 4η θέση στη Β’ Εθνική – Ακολουθεί αγώνας Κυπέλλου

Έγραψε ιστορία το βόλεϊ του ΓΣΑ με την 4η θέση στη Β’ Εθνική – Ακολουθεί αγώνας Κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών και η ομάδα του ΓΣΑ κατέγραψε ιστορική επιτυχία με την 4η θέση. Είχε ισορροπημένο απολογισμό αποτελεσμάτων 8 νίκες-8 ήττες με 32-30 σετ και έβαλε από κάτω της στη βαθμολογία τέσσερις ομάδες. Αν μη τι άλλο μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε ότι ο ΓΣΑ είχε το μικρότερο όρο ηλικίας, τα περισσότερα κορίτσια στο γυναικείο τμήμα είναι κατηγορίας Κορασίδων, μαθήτριες της Β’ Λυκείου.

Στο φινάλε του πρωταθλήματος, την Κυριακή 10/4, ο ΓΣΑ νίκησε 3-0 σετ την Άθλεση στη Λάρισα (19-25, 23-25, 19-25). Αγωνίστηκαν οι Παπακωνσταντίνου, Τσιγάνη, Τσομπάνογλου, Κωτούλα, Κυρίτση, Καραγιάννη, Κωνσταντίνου, Τσανή, Αραμπατζή, Μπουκουβάλα, Μαυρογένη. Από τον έφορο και τη διοικούσα επιτροπή βόλεϊ εκφράστηκαν συγχαρητήρια προς τον προπονητή και τις αθλήτριες της ομάδας μας που για πρώτη φορά έφεραν τον σύλλογο στην 4η της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής Κατηγορίας κι ευχαριστίες προς το φίλαθλο κοινό που πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια γέμιζε το κλειστό του Αλμυρού. Η ομάδα που πάει στα μπαράζ ανόδου είναι η ΑΕΛ.

Τελική βαθμολογία Β’ Εθνική Γυναικών: ΑΕΛ 33, ΓΣ Νίκαιας 31, ΣΠΑΚ 26, ΓΣΑ 24, ΦΣ Αμπελώνα 22, Νίκη Βόλου 21, Άθλεση Λάρ. 15, Φθία Λαμίας 13, Δαφνησιακός 0.

Ροζ φύλλο και για τις Παγκορασίδες Α’ που πήγαν στη Νίκαια Λάρισας και σημείωσαν ακόμη μία εύκολη νίκη με 0-3 σετ (12-25, 12-25, 16-25). Έπαιξαν οι Τσιάτσου, Τόπα, Μάμμου, Τζίμα, Ευθυμίου, Γουργιώτη, Θεοδωράκη, Καραλίδη, Λιάπη, Μαγκλάρα, Μακρή, Μποτού, Νικοβιώτη.

Προημιτελικός για τις Κορασίδες
Η ομάδα Κορασίδων παίζει το Σάββατο 16/4 και ώρα 15:00 στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας με τη Φθία. Είναι νοκ-άουτ προημιτελικός με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ του πρωταθλήματος Κ18 ετών.

Κύπελλο τη Μεγάλη Τρίτη
Οι υποχρεώσεις της Γυναικείας ομάδας δεν τελείωσαν μιας και μπροστά της έχει πλέον το Κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ που επιστρέφει… Ο ΓΣΑ είναι σε όμιλο με Ολυμπιακό Βόλου και ΑΣ Φαρσάλων, παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες μία φορά και ο πρώτος προκρίνεται στην επόμενη φάση. Ο εντός έδρας αγώνας για τον Αλμυρό είναι την Μεγάλη Τρίτη στις 19:00 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου κι ο επόμενος στις 7/5 στα Φάρσαλα.

***Την Κυριακή στο κλειστό Αλμυρού (κι ώρα 15:30) θα διεξαχθεί ο τελικός της Α2 Κορασίδων Θεσσαλίας-Στερεάς, παίζει ο νικητής της Α2 Θεσσαλίας με την Αναγ. Λιβαδειάς.


Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζουν τα κορίτσια του ΓΣΑ στο Κύπελλο!

Συνεχίζουν τα κορίτσια του ΓΣΑ στο Κύπελλο!

Μετά το Μουζάκι, ο Φιλαθλητικός Τρικάλων ήταν η επόμενη ομάδα που βγήκε νοκ-άουτ από τη συνέχεια…
Το πλήρες πρόγραμμα του ΓΣΑ σε Τοπικό, Κορασίδες, Παγκορασίδες και Κύπελλο

Το πλήρες πρόγραμμα του ΓΣΑ σε Τοπικό, Κορασίδες, Παγκορασίδες και Κύπελλο

Oι ομάδες του ΓΣΑ γνωρίζουν το πλήρες πρόγραμμα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και η δράση τη…
Βόλεϊ: Σε έναν όμιλο το τοπικό πρωτάθλημα, wild card για τις Κορασίδες

Βόλεϊ: Σε έναν όμιλο το τοπικό πρωτάθλημα, wild card για τις Κορασίδες

Έμαθε αντιπάλους ο ΓΣΑ για τη νέα σεζόν και η καινοτομία του φετινού τοπικού πρωταθλήματος είναι…