• 27 Μαρτίου, 2022

Και του χρόνου στη Γ’ η Δήμητρα! Σώθηκε μαθηματικά με την ισοπαλία στην Ελασσόνα

Και του χρόνου στη Γ’ η Δήμητρα! Σώθηκε μαθηματικά με την ισοπαλία στην Ελασσόνα

Η Δήμητρα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην Ελασσόνα αλλά με γκολ του Μπουμπούκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε την ισοπαλία που της εξασφάλισε την παραμονή και μαθηματικά!

Ανοιχτό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 8ο λεπτό (σουτ από το ύψος της περιοχής του Καραγκούνη μπλόκαρε ο Σταυράκης) και στο 29ο (σουτ του Καραμούλα απέκρουσε ο Σταυράκης).

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου το 1-0 όταν σε φάση διαρκείας, ο Χαλάτσης βρήκε δίχτυα με τακουνάκι!

Η Δήμητρα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές στιγμές μέχρι να βγει το ημίχρονο: στο 36’ σέντρα-σουτ του Βουρδάκη πέρασε παράλληλα από το τέρμα και κατέληξε άουτ, στο 41’ σουτ του Καμπέρη λίγο έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Νωρίς το δεύτερο γκολ της Ελασσόνας στο β’ μέρος. Στο 54′ σουτ του Ιγγλέζου απέκρουσε ο Σταυράκης, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κι από κοντά ο Γκουντρουμπής την έστειλε στα δίχτυα. Η ομάδα του Αρσένου όμως δεν πτοήθηκε, έπαιζε με αιρθμητικό πλεονέκτημα από το 58′ λόγω κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Φουρκιώτης. Ο Βουρδάκης είχε φάουλ που χτύπησε στο οριζόντιο κι έφυγε άουτ, στο 65′ ο Πεπκολάι -ποιός άλλος!- με πλασέ εκμεταλλεύτηκε μακρινή μπαλιά και μείωσε σε 2-1.

Καλή στιγμή στο 70′ με σουτ άουτ του Καρρά και η Δήμητρα έφθασε στην ισοφάριση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Μπουμπούκη. Ήταν το δεύτερο φετινό γκολ του 17χρονου Βολιώτη επιθετικού!

ΠΟ Ελασσόνας: Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (46′ Ιγγλέζος), Γκαμπέτας (46′ Αρσένης), Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (63′ Τόλιος), Ματούλας (63′ Μπούσιας), Καραγκούνης (75′ Μουστάκας).
Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Λάμπος, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Φαράντος, Καμπέρης (66′ Μαυροζούμης), Καρράς, Διαμαντόπουλος (66′ Μπουμπούκης), Βουρδάκης, Πεπκολάι, Σιόβας (46′ Δημητρίου).


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…