• 10 Μαρτίου, 2022

Αήττητη πορεία για το Παιδικό τμήμα του ΓΣΑ

Αήττητη πορεία για το Παιδικό τμήμα του ΓΣΑ

Ο ΓΣΑ έκλεισε τον Β’ όμιλο του Παιδικού πρωταθλήματος στην πρώτη θέση και μάλιστα χωρίς ήττα! Έντεκα ματς έδωσε η ομάδα του Νέστορα Τσαμπίρα, έντεκα νίκες σημείωσε!

Με δύο ήττες ακολούθησαν στη δεύτερη θέση ΓΣ Βόλου Β’ και Νίκη Βόλου Β’.  Ο προπονητής της κυανόλευκης ομάδας Νέστορας Τσαμπίρας μιλώντας στον «Λαό» έκανε έναν σύντομο απολογισμό: «Ήταν για εμάς μια πολύ καλή χρονιά, το επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα. Εκτός όμως από το γεγονός ότι κερδίσαμε σ’ όλα τα παιχνίδια, η ομάδα μας είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Το πρωτάθλημα ήταν για παιδιά γεννηθέντα μέχρι το 2006, εμείς είχαμε μικρότερα, του 2007 και δύο του 2008. Δηλώσαμε φέτος συμμετοχή για να τα προετοιμάσουμε για την επόμενη χρονιά, να πάρουν εμπειρίες και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ μέσα από τους αγώνες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όπως εξελίχθηκε αυτή η άκρως πετυχημένη χρονιά!».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει ταλέντο, ο έμπειρος προπονητής που δουλεύει χρόνια στην ομάδα του Αλμυρού, σχολίασε: «Ήταν σημαντική η μεγάλη προσέλευση που είχαν όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Διψούν για μπάσκετ και το έδειξαν από την αρχή έως τώρα, χαρακτηριστικά αναφέρω ότι σε κάθε αγωνιστική είχαμε αποστολή με 17 παιδιά! Σίγουρα υπάρχει ταλέντο, όπως γνωρίζετε κι έχετε γράψει, ένας παίκτης του ΓΣΑ κλήθηκε στο κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος, ενώ την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Σταυρόπουλος, που είναι υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας, επισκέφθηκε την πόλη μας και είδε δύο ακόμη παίκτες μας στην προπόνησή τους. Θεωρώ ότι τα παιδιά βελτιώνονται με την προπόνηση και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους φαίνονται στους αγώνες».


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…