• 9 Μαρτίου, 2022

Κληρώθηκε μεγάλο δώρο από τον όμιλο ΗΡΑΚΛΗ σε συνεργασία με το κατάστημα ΚΙΑΚΟΥ – ΑΜΒΡΑΖΗ

Κληρώθηκε μεγάλο δώρο από τον όμιλο ΗΡΑΚΛΗ σε συνεργασία με το κατάστημα ΚΙΑΚΟΥ – ΑΜΒΡΑΖΗ

«Χτίζουμε μαζί σχέσεις σε γερές βάσεις» – Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των δομικών έργων. Εδώ και 100 χρόνια προτεραιότητα μας είναι να είμαστε ο προτιμότερος συνεργάτης των πελατών μας προβλέποντας και καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε τσιμέντο, σκυρόδεμα αδρανή υλικά και βιομηχανικά ορυκτά. Με εφόδια το ισχυρό όνομα και τη σειρά προϊόντων << ΗΡΑΚΛΗΣ>>, την υψηλή τεχνογνωσία, προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών.

Ο όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επενδύει στην ενίσχυση των ΣΧΕΣΕΩΝ τόσο με τους εμπορικούς συνεργάτες του όσο και με τους τελικούς χρήστες μέσα από το  πρόγραμμα επιβράβευσης << ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ >> (https://www.xtizoumemazi.gr/) προσφέροντας προνόμια, δώρα και ειδικές εκπαιδεύσεις προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς και στην εξέλιξη του κλάδου.

Με στόχο την επιβράβευση των πελατών για την προτίμηση τους στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ, παρέχουμε μοναδικά δώρα – μέσω κληρώσεων – οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε μήνα.

Τον Ιανουάριο 2022 το κατάστημα της συνεργάτιδας Οικοδομικά Υλικά – Χρώματα Κιάκου – Αμβράζη Σοφία, χάρισε το μεγάλο δώρο – επισφραγίζοντας για άλλη μια φορά την άριστη και μακροχρόνια συνεργασία μας, προφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες στην περιοχή του Αλμυρού.

Ο μεγάλος νικητής Φούντας Παναγιώτης του Δημητρίου κέρδισε μια ψησταριά υγραερίου Spirit II E-320 GBS της WEBER στην περιοχή του Αλμυρού.

Αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε ΜΑΖΙ μέσα από ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ!

Επωφελήσου από το πρόγραμμα και μάθε περισσότερα στο https://www.xtizoumemazi.gr/

46 χρόνια οικοδομικά υλικά Κιάκου-Αμβράζη!

Λειτουργούμε το κατάστημά μας από το 1976 εμπλουτίζοντας συνεχώς τα προϊόντα και εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες μας, με σκοπό να προσφέρουμε υλικά και εργαλεία που αντέχουν στον χρόνο. Κεφάλαιο και δύναμή μας οι ευχαριστημένοι επαγγελματίες της οικοδομής και οι οικιακοί πελάτες.