• 7 Νοεμβρίου, 2021

Χαμόγελα για τις Κορασίδες του ΓΣΑ (ρεπορτάζ/φωτογραφίες)

Χαμόγελα για τις Κορασίδες του ΓΣΑ (ρεπορτάζ/φωτογραφίες)

Διήμερο με πολλά χαμόγελα για τα κορίτσια του ΓΣΑ. Το Σάββατο η ομάδα Γυναικών κέρδισε στον Αμπελώνα και σήμερα Κυριακή οι Κορασίδες πήραν τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην ΕΑ Λάρισας.

Παρά την κούραση από τον δύσκολο και μεγάλο σε διάρκεια αγώνα αργά το απόγευμα του Σαββάτου, οι παίκτριες του Χρήστου Μακρή κατάφεραν να πετύχουν ακόμη μία επιτυχία κόντρα σε αντίπαλο πολύ αξιόμαχο που στα δύο πρώτα σετ, είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκειά τους!

Στο πρώτο σετ, η ΕΑΛ άρχισε με 0-4, αργότερα 4-8 και 8-13. Στο σημείο εκείνο, ο ΓΣΑ μείωσε με πόντους στο σερβίς της Σοφίας Αραμπατζή και με άσο της Μπουκουβάλα έγινε το 13-14. Με δύο ωραία σερβίς από την Κωτούλα, το σκορ διαμορφώθηκε 15-16 και με πόντο που πέρασε η Έφη Κωνσταντίνου με μανσέτα, το 16-17. Η Μπουκουβάλα είχε κερδισμένο πόντο σε μπλοκ-άουτ και μετά καρφί για το 20-20, που ήταν η πρώτη φορά που οι “κυανόλευκες” ισοφάρισαν. Με άσο της Κυρίτση το πρώτο προσπέρασμα στο σκορ, 22-21, με πέρασμα της Καραγιάννη πίσω από τη γραμμή των τριών μέτρων το 23-21 και με δύο λάθη από πλευράς της ΕΑΛ -άστοχα καρφιά- η λήξη του σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ, το 0-2 έγινε 4-2, ωστόσο μετά το 5-5, η φιλοξενούμενη ομάδα διατήρησε μικρό προβάδισμα, 5-8, 6-10 σε ένα σημείο που οι παίκτριες από τη Λάρισα είχαν αρκετά πετυχημένα μπλοκ, 13-15 και 14-16. Η Καραγιάννη με δάχτυλα το 15-16 εκεί όπου δεν υπήρχε άμυνα, η Κούτε με ωραίο δυνατό καρφί το 16-16 και η Καραγιάννη με εντυπωσιακή επίθεση το 17-16. Η ΕΑΛ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, 18-20 και 20-21. Η Μπουκουβάλα ισοφάρισε, η Κυρίτση με άσο -με τη βοήθεια και του φιλέ σ’ αυτή τη φάση- το 22-21, η Καραγιάννη με καρφί από την πίσω ζώνη το 23-22 και η Μπουκουβάλα το 24-23 όταν στο καρφί της υπήρξε υποδοχή αλλά όχι συνέχεια στην άμυνα από πλευράς ΕΑΛ. Με δικό της άσο ολοκληρώθηκε το σετ, 25-23.

Στο τρίτο σετ, με την ψυχολογία υπέρ τους, τα κορίτσια του Αλμυρού δεν δυσκολεύτηκαν. Πήραν από νωρίς προβάδισμα κι άνοιξαν την ψαλίδα στο σκορ, κερδίζοντας με 25-14.


Σχετικά Άρθρα

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων, η πρωταθλήτρια ΕΑΛ κέρδισε 3-0 σετ τον Αλμυρό…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…