• 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Μεταγραφή σε ομάδα της Θεσσαλονίκης για την Βάσια Μητσογιάννη

Μεταγραφή σε ομάδα της Θεσσαλονίκης για την Βάσια Μητσογιάννη

Η Βάσια Μητσογιάννη θα συνεχίσει την παράδοση που έχτισαν δεκάδες αθλήτριες του ΓΣΑ οι οποίες πήραν μεταγραφή όταν πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εκτός νομού Μαγνησίας. Η 18χρονη αθλήτρια, η οποία από οκτώ ετών βρέθηκε στην οικογένεια βόλεϊ του ΓΣΑ, γνωρίζει από την περασμένη Παρασκευή 27/8 ότι μπήκε στη Σχολή Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής Θεσσαλονίκης, θα σπουδάσει να γίνει γυμνάστρια και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει το αγαπημένο της βόλεϊ. Πλέον ανήκει στη δύναμη της ομάδος ΑΕΝ Αγίας Τριάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και όπως πληροφορηθήκαμε, έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για άνοδο…

Μιλήσαμε με την Βάσια τόσο για τις πανελλήνιες εξετάσεις όσο και για τον ΓΣΑ. Όπως μας είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που αγαπώ για τη συμπαράσταση και το κουράγιο που μου έδωσαν. Θα χαρακτήριζα την χρόνια αυτή δύσκολη και διαφορετική. Οι πανελλήνιες εξετάσεις ανέκαθεν αποτελούσαν πρόκληση για εμάς τους μαθητές, αλλά φέτος το στρες και το άγχος ξεπέρασε τα όρια. Παρ’ όλο αυτά στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής μου δεν στάθηκα μόνη… Στο πλευρό μου πέρα από τους γονείς μου, είχα τους φροντιστές μου και τους καθηγητές του σχολείου μου που με ενθάρρυναν και με βοήθησαν μέχρι τέλους και τους ευχαριστώ έναν-έναν ξεχωριστά για την αγάπη και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν. Το τέλος όμως έφερε πολλά χαμόγελα αφού πέτυχα τον στόχο μου και πέρασα στο Πανεπιστήμιο που ήθελα. Η Γυμναστική Ακαδημία πιστεύω πως μου ταιριάζει και επίσης έχει μέλλον… Από μικρό παιδί με θυμάμαι μέσα στα γήπεδα. Μετά από ένα σημείο το άθλημα έγινε οικογένεια και το γήπεδο σπίτι μου…. Άλλο ένα ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου που με έκαναν πιο δυνατή και με προώθησαν στο χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή αποχωρίζομαι τον ΓΣΑ που με έκανε την αθλήτρια που είμαι και που μου χάρισε όλες αυτές τις απίστευτες εμπειρίες, με την ευχή η ομάδα να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στη Θεσσαλονίκη με την ΑΕΝ Αγίας Τριάδος και περιμένω να έχω μια καλή συνεργασία καθώς εμπιστεύομαι τόσο τους προπονητές όσο και τις νέες μου συμπαίκτριες».

Πάντως, ο ΓΣΑ δεν θα μείνει χωρίς Μητσογιάννη καθώς στα χνάρια της, στην ομάδα είναι πλέον η μικρότερη αδερφή της Φωτεινή.