Ήττα για την Δήμητρα στα Ψαχνά με χαμένο πέναλτι!

Ήττα για την Δήμητρα στα Ψαχνά με χαμένο πέναλτι!

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, η Δήμητρα ηττήθηκε 1-0 στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να «κλέψει» το βαθμό αφού στο 72ο λεπτό ο αρχηγός Στεφανής αστόχησε πέναλτι!

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς προτίμησε να προφυλάξει τους Φαράντο, Δημητρίου που ήταν στο όριο των καρτών ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί και προχώρησε σε …αλχημείες στο αρχικό σχήμα. Θυμίζουμε ότι Θωμαΐδης, Τσιάτσιος ήταν νοκ-άουτ λόγω καρτών από το προηγούμενο παιχνίδι. Έτσι στη βασική ενδεκάδα βρέθηκαν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως οι Στεργίου, Στεργιόπουλος, Μπιρμπίλης. Κάτω από τα δοκάρια ο Σταυράκης, στην άμυνα μπακ οι Στεργίου, Καρράς, στόπερ οι Στεφανής, Στεργιόπουλος. Δύο αμυντικοί μέσοι οι Μπιρμπίλης, Τζοβάρας, πιο μπροστά τους ο Μεντί, στις πτέρυγες οι Κρανάς, Κλουκουτάρας και προωθημένος ο Τσαβόλι.

Στο 1ο λεπτό, σουτ του Μήτρου μπλόκαρε ο Σταυράκης και η απάντηση από πλευράς Δήμητρας στο 4ο με σουτ του Καρρά από το ημικύκλιο που πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και είχαν την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Στο 15’ ο Βεζυρτζόγλου έφυγε στην πλάτη της άμυνας σε φάση τετ-α-τετ, τον νίκησε όμως ο Σταυράκης, στο 20’ σουτ του Καραντάκη έφυγε λίγο άουτ και στο 25’ ο Βεζυρτζόγλου σημείωσε φοβερό γκολ. Σε σέντρα του Σταματάκου, έκανε κοντρόλ με το στήθος κι ανάποδο ψαλιδάκι στέλνοντας την μπάλα εκεί όπου δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο γκολκίπερ της Δήμητρας. Ο σκόρερ είχε άλλη μία φάση στο 31’ όταν πλάσαρε άουτ από καλή θέση.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Ευξεινούπολης έβγαλε αντίδραση και ισορρόπησε τον αγώνα. Δεν κινδύνευσε καθόλου παρά μόνο με ένα σουτ του Σταματάκου που έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυράκης (67’), αντιθέτως πίεσε και  είχε μια καλή στιγμή με διαγώνιο σουτ του Κλουκουτάρα άουτ στο 63′ και φυσικά, όπως προαναφέραμε, την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο 70ό λεπτό ο Βούλγαρης πέρασε τον Ντουμάνη που τον ανέτρεψε και κέρδισε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Στεφανής, όμως ο Ντουμάνης έκανε μεγάλη απόκρουση στην αριστερή του γωνία. Προσπάθησαν οι «πράσινοι» στο φινάλε αλλά δεν είχαν άλλη φάση.

Ηρακλής Ψαχνών: Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Σπανός, Μπατζέλης, Γεωργίου, Σπυράκης, Μήτρου (88’ Τσούτσης), Ντελέκος (88’ Ρεπετσάς), Καραντάκης (78’ Τόσκα), Βεζυρτζόγλου (66’ Σκριβάνος), Σταματάκος.
Δήμητρα: Σταυράκης, Στεργίου, Καρράς, Μπιρμπίλης (55’ Φουρκιώτης), Στεφανής, Στεργιόπουλος, Κρανάς (83’ Φαράντος), Τζοβάρας, Τσαβόλι, Μεντί (55’ Βούλγαρης), Κλουκουτάρας (71’ Δημητρίου).


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…