• 27 Απριλίου, 2021

Κατέληξε η 75χρονη Αλμυριώτισα που παρασύρθηκε από αγροτικό

Κατέληξε η 75χρονη Αλμυριώτισα που παρασύρθηκε από αγροτικό

Η 75χρονη Κωνσταντίνα Ανανιάδου Σαρρή βρήκε τραγικό θάνατο, χθες Μεγάλη Δευτέρα, όταν αγροτικό αυτοκίνητο, την παρέσυρε, στο ύψος των θερμοκηπίων στις Αλυκές Βόλου.

Όλα συνέβησαν όταν το πρωί της Δευτέρας, θέλησε να διασχίσει τον δρόμο για να αγοράσει λουλούδια, ενώ ο σύζυγός της την περίμενε. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους αγροτικό κινούμενο προς το Βόλο, την παρέσυρε και την εκτίναξε πολλά μέτρα μακρυά. Ο σύζυγός της μαζί με τον οδηγό του αγροτικού έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ περαστικοί κάλεσαν στο ΕΚΑΒ. Η 75χρονη παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της και διεκομίσθη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διεπιστώθη ο θάνατός της.

Ο νεαρός οδηγός βάσει δημοσιεύματος του “Ταχυδρόμου” στερείται διπλώματος οδήγησης, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Αρχοντική, χαρακτηρίζουν την εκλιπούσα Κωνσταντίνα Αναννιάδου Σαρρή, γνωστοί και φίλοι της στον Αλμυρό. Ήταν πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία, οδοντίατρος στο επάγγελμα. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της.