• 8 Μαρτίου, 2021

Διακρίσεις μαθητών Γυμνασίων Ευξεινούπολης και Νέας Αγχιάλου

Διακρίσεις μαθητών Γυμνασίων Ευξεινούπολης και Νέας Αγχιάλου

Η Επιτροπή Διαγωνισμών του παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «ο Θαλής για την Α’ Γυμνασίου», του 10ου τοπικού διαγωνισμού στα Μαθηματικά που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2020. Συμμετείχαν 317 μαθητές και μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου από όλα τα σχολεία του νομού Μαγνησίας και από αυτούς, διακρίθηκαν 57 μαθητές και μαθήτριες. Ανάμεσά τους, δύο από το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης και τρεις από το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α’ Γυμνασίου» όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια και ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα είναι και τα τελικά. Διευκρινίζεται επίσης ότι για τους μαθητές των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’, Β’, Γ’ Λυκείου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μόνο για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν απευθείας στην 3η φάση του διαγωνισμού «ο Αρχιμήδης», από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε. προσεχώς. Λόγω των έκτακτων συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση του διαγωνισμού «ο Ευκλείδης» και για τις τάξεις αυτές.

Από το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης

Η μαθήτρια της Α΄ τάξης του Γυμνασίου Ευξεινούπολης Γρούνα Δέσποινα και ο μαθητής Γιαβρούτας Απόστολος, διακρίθηκαν στην α΄ φάση του μαθηματικού διαγωνισμού. Η  απονομή των βραβείων στους επιτυχόντες θα γίνει στο σχολείο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας που βιώνουμε όλοι μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η  καθηγήτρια των μαθηματικών Σιαμέτη Αθανασία και η Διευθύντρια Σταυραντώνη Μαρία συγχαίρουν τη Δέσποινα και τον Απόστολο για τη διάκριση αλλά και για το εξαίρετο ήθος τους, τους εύχονται ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση, Καλή Πρόοδο σε όλα τα μαθήματα αλλά ιδιαίτερα στον θαυμαστό κόσμο των μαθηματικών, να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους  στη ζωή τους και να προσπαθούν  να τους επιτυγχάνουν!

Από το Γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου

Τρεις ήταν οι μαθητές του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου που ξεχώρισαν. Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου συγχαίρουν τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που ξεχώρισαν στο μαθηματικό διαγωνισμό «Θαλής» για το σχολικό έτος 2020-2021. Συγκεκριμένα, τον Ορέστη Μηδειάτη, που απέσπασε Βραβείο Β΄, καθώς και τους Νίκο Τριανταφύλλου και  Αποστολία Αποκρεμιώτη, που τιμήθηκαν με Διάκριση και τους εύχεται να έχουν ανάλογες διακρίσεις σε όλη τη διάρκεια της μαθητικής τους ζωής.


Σχετικά Άρθρα

Οι πρώτοι από το Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις Ευξεινούπολης

Οι πρώτοι από το Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις Ευξεινούπολης

Δημοσιεύουμε σ’ αυτό το άρθρο τα αποτελέσματα των μαθητών με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στο Λύκειο Ευξεινούπολης,…
Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης και 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού σε τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Σπάρτη

Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης και 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού σε τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Σπάρτη

Με την τριήμερη εκδρομή στη Σπάρτη, από Δευτέρα 15/04/24 μέχρι και Τετάρτη 17/04/24, ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό…
Διάκριση μαθητή του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης σε μαθηματικό διαγωνισμό

Διάκριση μαθητή του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης σε μαθηματικό διαγωνισμό

H Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του …