• 21 Νοεμβρίου, 2020

Μαραθώνιος αγάπης για τη στήριξη 67 οικογενειών την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νικολάου Αλμυρού

Μαραθώνιος αγάπης για τη στήριξη 67 οικογενειών την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νικολάου Αλμυρού

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, θα επιχειρήσουμε μια ζωντανή εκπομπή για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το facebook της σελίδας μας «Λαός του Αλμυρού – εφημερίδα» και από την ιστοσελίδα μας e-almyros.gr.

Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν ο Φώτης Τάμπας και ο Γιώργος Πάγκαλος, θα μας δώσουν το δικό τους μήνυμα και θα μας τραγουδήσουν με σκοπό να επενδύσουμε μουσικά την εκπομπή, αλλά κυρίως να σας δώσουμε χρόνο για να μας στείλετε τις προσφορές σας.

Η ιδέα προέκυψε, όταν φίλη που συμμετέχει στην επιτροπή του Φιλόπτωχου ταμείου μου είπε «τα ράφια έχουν αδειάσει… κάθε μήνα ελαφραίναν ήδη οι σακούλες με τα τρόφιμα που μπορούσαμε να δώσουμε… μας κοιτούν με μάτια δακρυσμένα, με απόγνωση και αισθανόμαστε βάρος και τύψεις… Όλοι μας στην επιτροπή έχουμε επισπεύσει όλες μας τις δημόσιες σχέσεις για να στηρίξουμε αυτές τις 67 οικογένειες… Έχουμε στερέψει. Δεν ξέρουμε που αλλού να απευθυνθούμε… Έρχονται Χριστούγεννα… Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι; Τι θα φάνε; Πως θα ζεσταθούνε;»

Έτσι λοιπόν, σηκώσαμε το γάντι… και ζητούμε τη βοήθειά σας… σε τρόφιμα ή και χρήματα, επώνυμα ή και ανώνυμα… με ένα τηλεφώνημα, στα γραφεία μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ή και ζωντανά στην εκπομπή.

Πόσο μεγάλη νίκη αλληλεγγύης και χαρά, θα είναι, αν την Κυριακή, συγκεντρώσουμε αρκετά τρόφιμα και χρήματα για να ζεστάνουμε, να ταΐσουμε αυτές τις οικογένειες, να δώσουμε ρεύμα στα σπίτια, να βοηθήσουμε τους φοιτητές τους;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα διαβάζουμε τις χορηγίες και θα μπορούμε αν το ζητήσετε με μήνυμα στο messenger, να σας κάνουμε βιντεο-κλήση και ζωντανά να δώσετε τη χορηγία σας και το μήνυμά σας. Επιπρόσθετα 8:30 – 13:30 από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, μπορείτε να φέρνετε σακούλες με τρόφιμα στα γραφεία μας (με μάσκα και όλα τα μέτρα προστασίας), ή να μας δηλώνετε ποσό που θέλετε να δώσετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν από το φιλόπτωχο και να παραλάβουν τα χρήματα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6984641105 ή να καταθέσετε στον αριθμό λογαριασμού Eurobank GR8902601900000680200257136.

Τα προϊόντα που συγκεντρώνουμε για τις 67 οικογένειες που στηρίζει το Φιλόπτωχο Αγίου Νικολάου είναι: Μακαρόνια, κοφτό μακαρονακι, ρύζι, μανέστρα, φακές, φασόλια, ρεβύθια, σάλτσα, γάλα εβαπορε, καφές (96γρ), μαρμελάδα (400γρ), αλεύρι, ζάχαρη, χαρτί υγείας, σκόνη πλυντηρίου ή σκόνη για πλύσιμο στο χέρι, χαρτί κουζίνας, κιμάς, μπούτια κοτόπουλου, τυρί.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 18:00, συμμετέχουμε στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ, σώζουμε τα Χριστούγεννα για 67 οικογένειες του Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Δείτε εδώ την εκπομπή για τον Μαραθώνιο αγάπης

Δείτε εδώ την εκπομπή για τον Μαραθώνιο αγάπης

Δείτε τον Μαραθώνιο αγάπης που έγινε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 στις 18:00 για τη στήριξη…