• 1 Νοεμβρίου, 2020

Έκτο τρίποντο για τον Αίαντα!

Έκτο τρίποντο για τον Αίαντα!

Έκτη νίκη για τον Αίαντα, επιβλήθηκε 2-0 της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο της Σούρπης, σε αγώνα που έχασε όμως με αποβολή τον Αλέκο Αραπίτσα. Οι “κιτρινόμαυροι” έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 53ο λεπτό.

Ο Αίας είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στα μισά του α’ 45λεπτου. Στο 23’ο Χειλάς κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Θανάσης Κατσαβριάς, ενώ στο 26’ έγινε το 2-0 ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό των Γ. Αραπίτσα, Βούλγαρη, Θ. Κατσαβριά και τελικό αποδέκτη τον Αλέκο Αραπίτσα ο οποίος σκόραρε από το ημικύκλιο με αριστερό βολέ. Πριν το πρώτο γκολ, ο Θ. Κατσαβριάς είχε δοκάρι με γυριστό σουτ, ενδιάμεσα ο Χειλάς αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ στο 32’ κεφαλιά του Μιχόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καγιάνης.

Στην επανάληψη, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν πιο απειλητική, κυρίως με σουτ του Βούκουτου αλλά όποτε χρειάστηκε, ο Σπύρος Χαλάτσης είχε σωστές επεμβάσεις. Να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Κατσαβριάς είχε σκαφτό σουτ σε τετ-α-τετ που έφυγε άουτ (46’), σουτ του Χειλά από πλάγια απέκρουσε ο τερματοφύλακας (50’), στο 53ο λεπτό ο Αλέκος Αραπίτσας αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, στο 58’ σουτ του Γ. Αραπίτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες.

Αίας: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Χουλιαράς, Πλαβός, Τσάμης (35’ Χριστέλος), Χειλάς (80’ Ευθ. Ξηροκώστας), Βούλγαρης, Αλ. Αραπίτσας, Γ. Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Κ. Κατσαβριάς (89’ Μπάκος).
Αγία Παρασκευή: Καγιάννης, Μαστακούλης (67’ Ζαχόπουλος), Βαΐτσης (70’ Καλλίας), Λούμπαρδος, Πατσής, Βαρελόπουλος, Γκέκος, Ζάχαρης, Βούκουτος, Βασιλείου, Κούκιος (75’ Μεγαγιάνης).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…