• 27 Σεπτεμβρίου, 2020

“Αέρας” ο Αίας, 0-3 στην έδρα της Αγχιάλου

“Αέρας” ο Αίας, 0-3 στην έδρα της Αγχιάλου

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Αίας καθώς πέρασε με 0-3 από τη Ν. Αγχίαλο κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα. Στο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι της Αγχιάλου μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Νούσια. Η είσοδος των Αλέκου Αραπίτσα, Παπανικολόπουλου στο β’ μέρος βοήθησε πολύ το σύνολο του Γιάννη Σιαμέτη που άλλαξε την εικόνα του προς το καλύτερο και έφθασε σε τρία γκολ μέσα σε ένα τέταρτο.

Το 0-1 στο 60’ ο Χειλάς με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια θέση, ύστερα από διαγώνια μπαλιά του Αλ. Αραπίτσα και κεφαλιά-πάσα του Θ. Κατσαβριά. Το 0-2 στο 63’ με τον Θ. Κατσαβριά μετά από κάθετη πάσα του Αλ. Αρσπίτσα και γύρισμα προς τον σκόρερ από τον Γιάννη Αραπίτσα και το τελικό 0-3 στο 75’ με τον Χειλά και πάλι, σε δημιουργία του Βούλγαρη.

Ντεμπούτο για τον 14χρονο Μπάκο με τη φανέλα του Αίαντα σε επίσημο αγώνα!

Αγχίαλος: Μοράβα, Τσέλιος, Δαμάσκος, Παυλίδης, Γούτσιος, Μαγιόγλου (70’ Κάρρος), Δράγνης, Θάνος (55’ Τσάκαλος), Δημακόπουλος, Καραγεώργος (68’ Ζαφειρίου), Νούσιας.
Αίας: Χαλάτσης, Γ. Ξηροκώστας, Χουλιαράς (46’ Παπανικολόπουλος), Πλαβός, Μιχόπουλος, Κ. Κατσαβριάς (46’ Αλ. Αραπίτσας), Χριστέλος, Βούλγαρης (76’ Κωστούλας), Γ. Αραπίτσας (74’ Μπούρας), Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς (83’ Μπάκος).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…