• 28 Ιουλίου, 2020

Σημαντική ενίσχυση για Πρωτεσίλαο με Νίκο Βουραζέρη!

Σημαντική ενίσχυση για Πρωτεσίλαο με Νίκο Βουραζέρη!

Η μία από τις δύο σπουδαίες μεταγραφές του Πρωτεσιλάου, που ήταν γνωστές το τελευταίο διάστημα, είναι γεγονός καθώς ανακοινώθηκε επισήμως από την ομάδα.

Ο σύλλογος του Πτελεού απέκτησε τον Νίκο Βουραζέρη, έναν κεντρικό αμυντικό-εγγύηση στα μετόπισθεν με εξαιρετική παρουσία στη Γ’ Εθνική. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του στα γήπεδα με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου με τον οποίον μετράει πάνω από 100 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Διαγόρα, πρωταθλητής ΕΠΣΘ και πέρυσι ξανά στη Γ’.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε για πολλές σεζόν στη θέση του και μάλιστα, θα βρεθεί στους Φτελιανούς συμπαίκτης με τον αδερφό του, τον τερματοφύλακα Βαγγέλη ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει πάρει μεταγραφή στον Πρωτεσίλαο.

Η ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου: Κι αφού κλείσαμε με τις εσωτερικές μας μεταγραφές ήρθε η ώρα για το μεγάλο μπαμ. Μετά την πορεία του στη Γ’ Εθνική αποφάσισε να βρεθεί και πάλι στο Α’ Τοπικό παρέα ξανά με τον αδερφό του και φυσικά να τιμήσει με την παρουσία του..την φανέλα του συλλόγου μας. Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Βουραζέρη, έναν παίκτη με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα ο οποίος φυσικά και θα κάνει την διαφορά..
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.


Σχετικά Άρθρα

Λιτανεία για την ανομβρία στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Πτελεού

Λιτανεία για την ανομβρία στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Πτελεού

Παρουσία πλήθους κόσμου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Πτελεού, πραγματοποιήθηκε λιτανεία της εικόνας της…
Χρ. Μπουκώρος: 3 έως 4 εκατ. ευρώ για ενίσχυση επιχειρήσεων λόγω Daniel σε περιοχές που είχαν εξαιρεθεί

Χρ. Μπουκώρος: 3 έως 4 εκατ. ευρώ για ενίσχυση επιχειρήσεων λόγω Daniel σε περιοχές που είχαν…

Συνεχίζοντας τις επαφές του, προκειμένου να ενταχθούν περιοχές της Μαγνησίας, πληγείσες από τις καταστροφές Daniel, στο…
Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα περίπου στις 16:30 στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ συνεχίζονται…