• 21 Μαρτίου, 2020

Οργανωμένη θανάτωση αδέσποτων και πάλι στον Αλμυρό

Οργανωμένη θανάτωση αδέσποτων και πάλι στον Αλμυρό

Μέσα σε όλα όσα υποφέρει η κοινωνία μας, είχαν την απανθρωπιά κάποιος; κάποιοι; να σπείρουν φόλες στον Αλμυρό.

Περίοικοι συνοικιών του Αλμυρού, του Αγίου Νικολάου, των εργατικών κατοικιών στο ΕΣΥ και στο πολιτιστικό κέντρο Αλμυρού, καταγγέλουν συνολικά 9 νεκρά ζώα.

Έχει ενημερωθεί ο Φιλοζωϊκός Αλμυρού, η πρόεδρος του κα Αθηνά Υφαντή, ο πρόεδρος της επιτροπής του Δήμου κ. Δεληζήσης και το αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, το οποίο και ερευνά την υπόθεση.

Οι υπηρεσίες του Δήμου και οι αρμόδιοι αιρετοί επισκέφθηκαν τους χώρους των καταγγελιών αλλά βρήκαν μόνο τα δυο από τα 9 που καταγγέλθηκαν.

Παρακαλούμε όποιος βρει άλλο νεκρό σκυλί, να ειδοποιήσει στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού. Η Πρόεδρος κα Υφαντή, μας ενημερώνει πως η διαδικασία είναι πρώτα να το καταγράφει η αστυνομία και με τη συνδρομή κτηνιάτρου για να μπορέσει να προχωρήσει στις έρευνες. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Αλμυρού είναι 2422029800.

Τολμηρός μπορεί να χαρακτηριστεί ο τίτλος μας “οργανωμένη θανάτωση”. Όμως οι τόσες φόλες σε διαφορετικά σημεία και τα τόσα ρεπορτάζ τα τελευταία χρόνια, για φόλες στα χωριά μας και στην πόλη του Αλμυρού, είναι μια ανεπίλυτη υπόθεση που επαναλαβάνεται και έτσι αποδεικνύει την οργανωμένη άρρωστη συμπεριφορά ορισμένων.

(η φωτο είναι αρχείου)


Σχετικά Άρθρα

Φόλες και θανατώσεις ζώων στον Πτελεό – Επιστολή στον δολοφόνο

Φόλες και θανατώσεις ζώων στον Πτελεό – Επιστολή στον δολοφόνο

Οργισμένοι οι κάτοικοι αναζητούν τον ένοχο Χθες Τετάρτη, μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Πτελεού, κατήγγειλαν στο Αστυνομικό…