• 22 Δεκεμβρίου, 2019

“Χ”αμένη ευκαιρία για τη Δήμητρα στο Βελεστίνο

“Χ”αμένη ευκαιρία για τη Δήμητρα στο Βελεστίνο

Χαμένη ευκαιρία για Δήμητρα και Ρήγα Φεραίο ώστε να πλησιάσουν τον Σαρακηνό σε απόσταση βολής… Έμειναν στο 2-2 σε χορταστικό ματς στο Βελεστίνο, σήμερα Κυριακή 22/12, με την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, που βρήκε τον Ρήγα Φεραίο να προηγείται νωρίς και να διατηρεί το 1-0 μέχρι το ημίχρονο χωρίς να έχει καλή παρουσία και να απειλεί τα καρέ του Τσιλίγκου. Οι Τσιάτσιος και Βούλγαρης έφεραν …τούμπα το σκορ με δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 74′ με πέναλτι για το οποίο οι της Δήμητρας διαμαρτυρήθηκαν. Κλασικές χαμένες ευκαιρίες για το σύλλογο της Ευξεινούπολης, στο φινάλε όμως και ο Ρήγας Φεραίος σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο. Τελικά συμβιβάστηκαν με το 2-2 που αφήνει …γλυκόπικρη γεύση αφού δεν ηττήθηκαν στο ντέρμπι, μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Σαρακηνό αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την γκέλα του στη Σκιάθο.

Το φιλμ του αγώνα

3′ Από μακρινή μπαλιά του Καλαϊτζίδη, ο Φαράντος έκοψε, όχι όμως μακρυά, η μπάλα πήγε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, εκεί όπου βρίσκονταν ο Αραμπατζής ο οποίος προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
19′ Κάθετη πάσα του Καρρά, ο Βούλγαρης σέντραρε από αριστερά, ο Κοντοβάς στο δεύτερο δοκάρι έκανε κοντρόλ και σούταρε από πλάγια, με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Κοντοβά, ο Τσιάτσιος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας αλλά χωρίς στόχο.
32′ Επικίνδυνη σέντρα του Φαράντου από δεξιά, πέρασε από όλους, ανεκμετάλλευτη.
50′ Κόρνερ του Βούλγαρη, ωραία κεφαλιά του Τσιάτσιου στα δίχτυα για το 1-1.
54′ Ο Κρανάς τροφοδότησε τον Βούλγαρη, αυτός έκανε μαγική πάσα με τακουνάκι, ωστόσο ο Κλουκουτάρας αστόχησε σε μοναδικό τετ-α-τετ, είχε κακό τελείωμα από κοντά άουτ.
56′ Σουτ του Βούλγαρη από το ημικύκλιο, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία χτυπώντας στο έδαφος, αιφνιδιάστηκε ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου που δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και μ’ αυτό τον τρόπο έγινε το 1-2.
62′ Από πάσα του Ν. Καλαϊτζίδη, διαγώνιο σουτ του Αραμπατζή δεν ανησύχησε τον Τσιλίγκο.
63′ Από πάσα του Κατή, ο επερχόμενος Καρράς σούταρε λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε με γροθιές ο Καλαϊτζίδης, στην εξέλιξη της φάσης δυνατό ευθύβολο σουτ του Θωμαΐδη από 25 μέτρα, έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου (που μπορεί να αιφνιδιάστηκε στη φάση του 1-2, αλλά είναι ένας από τους κορυφαίους στο τοπικό πρωτάθλημα).
69′ Πλασέ του Γάρου από θέση για γκολ, η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Τσιλίγκου.
74′ Ο Σέττος έβγαλε ωραία πάσα στον Γάρο, καθυστέρησε να πλασάρει ενώ ήταν σε θέση για γκολ, τον μάρκαρε ο Τσιάτσιος και ο Νικόπουλος υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Αραμπατζής κάνοντας το 2-2.
77′ Μακρινό σουτ του Κατή έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο.
78′ Ο Κρανάς σε μοναδικό τετ-α-τετ στην πλάτη της άμυνας, σούταρε άουτ χωρίς πίεση (οι της Δήμητρας διαμαρτυρήθηκαν ότι ο γκολκίπερ βρήκε την μπάλα, άρα ήταν κόρνερ).
87′ Δυνατό ευθύβολο σουτ του Χονδρογιάννη από τα 30 μέτρα, απέκρουσε με ωραία εκτίναξη ο Καλαϊτζίδης και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
89′ Σουτ του Αραμπατζή από καλή θέση κόντραρε και μετά η φάση τελείωσε με οφσάιντ.
90′ Ο Γάρος σε τετ-α-τετ από πλάγια δεξιά, ο Φαράντος με προβολή έκοψε σωτήρια για τη Δήμητρα.

* Για τη Δήμητρα επανεμφανίστηκε ύστερα από οκτώ αγωνιστικές ο Θανάσης Παπαδόπουλος που έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο.

Ρήγας Φεραίος: Απ. Καλαϊτζίδης, Κακάνης, Αλμασίδης, Ράπτης (65′ Ζατσάι), Γκίνης, Σουγκάρης, Γάρος, Ν. Καλαϊτζίδης, Αραμπατζής, Γουτούλης, Σέττος.

Δήμητρα: Τσιλίγκος, Φαράντος, Χονδρογιάννης, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (84′ Τετριμίδας), Καρράς, Κλουκουτάρας (55′ Κατής), Κοντοβάς (90+3′ Στεργίου), Βούλγαρης (76′ Παπαδόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Παρατήρηση της Πανσελήνου με ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Παρατήρηση της Πανσελήνου με ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, με έδρα τον…
Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Υπεγράφη την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και του Αναδόχου…