• 9 Δεκεμβρίου, 2019

Τεχνικό σεμινάριο από τα Οικοδομικά Υλικά – Χρώματα ΚΙΑΚΟΥ ΑΜΒΡΑΖΗ ΣΟΦΙΑ και την MARMOLINE

Τεχνικό σεμινάριο από τα Οικοδομικά Υλικά – Χρώματα ΚΙΑΚΟΥ ΑΜΒΡΑΖΗ ΣΟΦΙΑ και την MARMOLINE

Τεχνικό σεμινάριο από τα Οικοδομικά Υλικά – Χρώματα ΚΙΑΚΟΥ ΑΜΒΡΑΖΗ ΣΟΦΙΑ με θέμα «Εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων με πιστοποιημένα συστήματα MARMOLINE monosis & Χρώματα Décor από την Marmoline»

Σε ένα ιδιαίτερο χώρο το απόγευμα της Τετάρτης 04/12/2019 τα Οικοδομικά Υλικά– Xρώματα, Κιάκου Αμβράζη Σοφία σε συνεργασία με την εταιρεία MARMOLINE, καταξιωμένη στο χώρο των κονιαμάτων και καινοτομική στο χώρο των χρωμάτων, πραγματοποίησε ενημερωτικό σεμινάριο με Θέμα Εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων με πιστοποιημένα συστήματα Marmoline monosis & Χρώματα Décor από την Marmoline.

Το κοινό που παρακολούθησε το σεμινάριο, το οποίο απαρτιζόταν από εφαρμοστές, τεχνίτες, ελαιοχρωματιστές, και γενικότερα ο τεχνικός κόσμος της περιοχής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ενημέρωση στην χρήση καινοτόμων υλικών, με πιστοποιημένα συστήματα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.

Η τεχνική ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με τα χρώματα Décor Marmoline ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των χρωμάτων. Η ποιότητα καθώς και η πληθώρα επιλογών με το σύστημα χρωματισμού τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χώρο προσδίδοντας δυναμικότητα στην ταυτότητα του κτηρίου αλλά και του χρήστη.

Οι θεματικές που αναλύθηκαν αφορούσαν θεωρία και τεχνική εφαρμογή των προϊόντων με κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια.

Η προσέλευση των ανθρώπων του χώρου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Η ομάδα πωλήσεων που υποστήριξε την παρουσίαση είχε την ευκαιρία σε φιλικό περιβάλλον να μοιραστεί γνώση και εμπειρίες με κάθε συμμετέχοντα.

Τα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ – ΧΡΩΜΑΤΑ Κιάκου Αμβράζη Σοφία, ικανοποιεί τις ανάγκες σας με προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας και αναγνωρισμένης αξίας σε κάθε σας έργο.