• 2 Δεκεμβρίου, 2019

Μπαζάρ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου

Μπαζάρ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου

Mε την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου (5-6 Δεκεμβρίου) έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού (Αλμυρού) θα υπάρχει ένα μικρό μπαζάρ προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου που λειτουργεί στον ναό και του Φιλοπτώχου ταμείου. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα υπάρχουν μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, τουρσί, λιαστές ντομάτες, λικέρ βύσσινο, κεράσι, ρόδι, δυόσμος, καραμέλα, μπισκότο, λεμόνι, φράουλα, κουλουράκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, πάστα κυδώνι, μέλι. Επίσης θα γίνει λαχειοφόρος με λαχνούς 1€/τεμ. που κληρώνουν υπέροχα δώρα.

Οι Θείες Ακολουθίες για

την εορτή του Αγίου Νικολάου

Την 6η Δεκεμβρίου 2019 ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Αλμυρού εορτάζει την μνήμη του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού. Οι ακολουθίες που θα τελεσθούν είναι οι εξής: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.30: Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου. Θα ακολουθήσει περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου διά των οδών Πατριάρχου Ιεροθέου – Αχιλλέως – Μικράς Ασίας – Χρυσοστόμου Σμύρνης – Πατριάρχου Ιεροθέου.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 07.30: Όρθρος και Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Καλλινίκου Γεωργακόπουλου.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16.30: Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Νικολάου προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Γεωργίου Γιαννιού.