• 3 Σεπτεμβρίου, 2012

Πρώτη φιλική ήττα για τον Γ.Σ.Α.

Πρώτη φιλική ήττα για τον Γ.Σ.Α.

Καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έπαιξε ο Γ.Σ.Α. στο χθεσινό κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Μανδραϊκό, ομάδα Δ’ Εθνικής της Αθήνας, που ολοκλήρωσε ένα στάδιο της προετοιμασίας της στα Χάνια Πηλίου.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλοί –κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- απέναντι σε ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο και ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος έχει κάθε λόγο να χαμογελά, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων την ερχόμενη Κυριακή, όπου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα υποδεχθεί την Α.Ε. 2002.

Ο νεαρός προπονητής του Γ.Σ.Α. παράταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, με τον Χαλάτση κάτω από τα δοκάρια, Δημητριάδη και Φαράντο αριστερά και δεξιά του κέντρου της άμυνας, αντίστοιχα, ενώ το δίδυμο των στόπερ συνέθεταν οι Βασίλης Τσιάτσιος και Βαγγέλης Νικηφοράκης.

Στην τετράδα του κέντρου αγωνίστηκαν οι Τσίπη, Βούλγαρης, Γ. Παναγιώτου και Στέλιος Τσιάτσιος, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Αραπίτσας και Πλασταράς. Στην επανάληψη πέρασαν και οι Χειλάς, Θεοδωρίδης, Πλαβός, Κλουκουτάρας, Μπούσης, Μπούρχας, Φάτσης και Αγραφιώτης.

Στο πρώτο ημίχρονο η πιο καλή στιγμή δημιουργήθηκε από τον Πλασταρά, όταν μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, αλλά το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 63ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν δύο καλές φάσεις με πρωταγωνιστές τους νεαρούς Χειλά και Δημητριάδη να επιχειρούν σουτ μέσα από την περιοχή και από πλεονεκτική θέση, αλλά εξουδετερώθηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι παίκτης του Γ.Σ.Α είναι –και τυπικά από την περασμένη Παρασκευή-για τη νέα χρονιά ο νεαρός επιθετικός Κλουκουτάρας.

Με τη λήξη του φιλικού ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση: “Το φιλικό με τον Μανδραϊκό ήταν το πιο δυνατό απ’ όσα παιχνίδια δώσαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες. Εμείς είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε να δοκιμάσουμε κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και έμεινα σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου με αντίπαλο την Α.Ε. 2002, όπου θα φιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας την ερχόμενη Κυριακή”.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…