• 19 Οκτωβρίου, 2019

Δείτε το βίντεο που αναφέρει hot spot στον Αλμυρό – Σιγή ιχθύος από “επίσημα” χείλη

Δείτε το βίντεο που αναφέρει hot spot στον Αλμυρό – Σιγή ιχθύος από “επίσημα” χείλη

Η σημερινή (Σάββατο 19 Οκτωβρίου) επίσκεψη Χρυσοχοϊδη στη Λάρισα, η ενημέρωση επίσημων φορέων, η τυχαία (;) ίδια ημερομηνία ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τη διαχείριση του προσφυγικού από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (στο οποίο θα παραστούν δυο δημοσιογράφοι μας) και η αναφορά του Αλμυρού στο δελτίο ειδήσεων του STAR για hot spot σε παλιό σούπερ μάρκετ στην πόλη μας, έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία του Αλμυρού.

Από την Παρασκευή το βράδυ επικοινωνήσαμε με όλους τους επίσημους φορείς του Αλμυρού και της Μαγνησίας και κανείς δεν μας επιβεβαίωσε ότι έχει πληροφορίες για hot spot, γι’ αυτό τον λόγο και πριν την ανάρτηση του σχετικού βίντεο στο ίντερνετ, δεν το συμπεριλάβαμε στην έντυπη έκδοση του Σαββάτου.

Παρά ταύτα στο κεντρικό Δελτίο του star αναφέρονται πληροφορίες από το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, σχετικά με hot spot σε παλιό σούπερ μάρκετ στον Αλμυρό.

Το τοπικό Συμβούλιο Ν. Αγχιάλου απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους συλλόγους της δημοτικής ενότητας σε ενημερωτική σύσκεψη, αυτή τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις  7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δράγνειου Μεγάρου Ν. Αγχιάλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο (στο 1:36 αναφέρεται ο Αλμυρός):