• 6 Οκτωβρίου, 2019

Ο ΓΣΑ πήρε παλικαρίσιο «Χ» μέσα στην Κατερίνη

Ο ΓΣΑ πήρε παλικαρίσιο «Χ» μέσα στην Κατερίνη

Με το κέρδος ενός δύσκολου βαθμού γυρίζει από την Κατερίνη η ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΣΑ (φωτο αρχείου), που απέσπασε «λευκή» ισοπαλία με 0-0 από τον Πιερικό για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ τους Αλμυριώτες και είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν δυο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο.

Αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και απέδωσαν καλύτερα στα αμυντικά τους καθήκοντα .

Σε δελτίο Τύπου της Διοίκησης αναφέρονται και τα παρακάτω: «στο 1ο ημίχρονο οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου είχαν την κατοχή της μπάλας μέχρι και το 26′ όπου σημειώθηκε η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι το οποίο τράνταξε το δεξί δοκάρι του Πολυμέρου, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι το ίδιο δοκάρι σταμάτησε προσπάθεια των επιθετικών του Πιερικού επίσης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Δημηνά, μόνο του από κοντινή και πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, ο οποίος σούταρε ψηλά σε πλάγιο άουτ.

Από την έναρξη του β ημιχρόνου ο Πιερικός πίεσε έντονα τον Αλμυρό, οι ποδοσφαιριστές του οποίου έπαιξαν καλή άμυνα στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων, οι οποίοι με τη σειρά του είχαν έξι κλασσικές ευκαιρίες, οι τρεις εξουδετερώθηκαν εντυπωσιακά από τον Πολυμέρου και οι τρεις κατέληξαν ελάχιστα άουτ.

Ο Σταύρος Βουρδάκης από την πλευρά του Γ.Σ. Αλμυρού είχε την καλύτερη απειλητική στιγμή με σουτ έξω και πλάγια από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο πορτιέρο του Πιερικού.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έδωσαν το μέγιστο των δυνάμεων τους στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας έξυπνα και με περίσσιο πάθος, γεγονός που αντιπροσωπεύεται και από τις 7 κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν με τη σειρά οι: Zενούνης (38′), Δερμιτζάκης (44′), Λάμπος (48′), Αγγελής (65′), Παπακώστας (93′), Μπέικος (95′), Πολυμέρου (96’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αναστασόπουλος Κων/νος με επόπτες τους κους Μαλανδη Αθανάσιο & Γούτα Στυλιανό όλοι τους από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Γ.Σ. Αλμυρού (Αρσένος):Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς (70′ Μπέικος), Αγιασιώτης (85′ Αράπης), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (93′ Κόκκας – 96′ Φούκης), Αναστασίου, Βουρδάκης.»

Η πρόσθετη δυσκολία για τους κυανόλευκους του Αλμυρού, που κρατούν πλέον ένα πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό, είναι ότι ακολουθεί και νέα εκτός έδρας σύγκρουση (4η αγωνιστική) στην έδρα του Α.Ο. Σελλάνων.

Από τις άλλες δυο ομάδες της Μαγνησίας στον ίδιο όμιλο, ο Θησέας πήρε καθαρή νίκη με 3-0 από την Ποταμιά και ο Διαγόρας Στεφανοβικείου ηττήθηκε στο Προάστιο με 2-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά.

 

Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πιερικός – Γ.Σ. Αλμυρού 0-0

Θησέας – Ποταμιά 3-0

Ατρόμητος Παλ. – Διαγόρας Στεφ. 2-0

Μετέωρα – Α.Ε. Καρίτσας 1-0

Διγενής Ν. – Αταλάντη 2-2

Οικονόμος Τσ. – Δίας Δίου 5-1

Ηρακλής Λ. – Α.Ο. Σελλάνων 0-2.

 

Η Βαθμολογία

Πιερικός 7

Αταλάντη 7

ΑΟ Σελλάνων 7

Οικονόμος Τσαριτσάνης 7

ΑΕ Καρίτσας 6

Ατρόμητος Παλαμά 6

ΓΣ Αλμυρού 4

Θησέας Αγριάς 4

ΑΣ Μετέωρα 4

Δίας Δίου 3

Διγενής Νεοχωρίου 2

Διαγόρας Στεφανοβικείου 1

Ηρακλής Λάρισας 1

ΑΟ Ποταμιάς 1

 

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Α.Ο. Σελλάνων – Γ.Σ. Αλμυρού

Διγενής Ν. – Μετέωρα

Α.Ε. Καρίτσας – Ατρόμητος Παλ.

Αταλάντη – Θησέας

Διαγόρας Στεφ. – Οικονόμος Τσ.

Ποταμιά – Ηρακλής Λ.

Δίας Δίου – Πιερικός.

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …